Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite
RomanianTribune.net » Despre ziarul RomanianTribune

Despre ziarul RomanianTribune

ZIAR INDEPENDENT

Pornind de la nevoia de informare si comunicare prin presa scrisa ce trateaza si informeaza prioritar comunitatea româna din zona orasului Chicago precum si subiecte de interes pentru romanii stabiliti in SUA, editura Center Focus Publishing a lansat ziarul TRIBUNA ROMANEASCA (inregistrat la U.S. Library of Congress sub numele oficial in limba engleza ROMANIAN TRIBUNE) - publicatie independenta in limba romana ce apare actualmente in forma tiparita de 2 ori pe luna

Prima editie a fost publicata cu ocazia comemorarii Zilei Unirii Principatelor Române, in 24 Ianuarie 2002, lansand astfel un mesaj ce doreste sa mareasca dorinta tuturor romanilor de a fi mai uniti oriunde s-ar afla, folosind si aceasta tribuna pozitiva in scopul promovarii valorilor si performantelor romanesti.

TRIBUNA ROMANEASCA TIPARITA ACUM DIN NOU DE 2 ORI PE LUNA!

Ziarul este publicat in format tabloid (11”x17”) fiind partial color iar restul alb/negru, avand un total intre 40 si 64 pagini (in functie de materialele existente pentru editia respectiva). In primii 8 ani de existenta acest ziar a fost publicat la interval de doua saptamani insa odata cu adancirea crizei economice mondiale ne-am vazut siliti sa reducem cheltuielile si sa ne adaptam conditiilor actuale, astfel luand decizia de a publica ziarul in forma tiparita o singura data pe luna. Incepand cu luna februarie 2016 am decis revenirea la o periodicitate de 2 ori pe luna.

CUM ESTE FINANTAT ZIARUL "TRIBUNA ROMANEASCA"?

Ziarul Tribune Romaneasca nu beneficiaza de nici un sprijin financiar guvernamental, din partea nici unei administratii de stat si nici unui partid politic!

Publicarea acestui ziar independent este facuta posibila in primul rand prin generozitatea si aprecierea celor ce aleg sa-si faca publicitate contra cost in acest ziar, promovandu-si ofertele de servicii sau produse.

In al doilea rand, ziarul Tribuna Romaneasca mai beneficiaza ocazional de sprijin financiar sub forma de donatii individuale de la persoane private sau de la asociatii romanesti din SUA. Astfel, cheltuielile postale si de distributie ale coletelor en-gross sunt acoperite partial din donatii si sponsorizari din comunitatea romano-americana.

_____________________________________________________________________________________

Ziarul Tribuna Romaneasca este DISTRIBUIT GRATUIT
in centre comunitare romanesti din zona metropolitana Chicago,
precum si pe baza de abonament individual sau in grup
in alte zone ale S.U.A. !

_____________________________________________________________________________________

CUPRINSUL ACUM INTEGRAL PE INTERNET

Incepand cu primul numar din anul 2006, ziarul Tribuna Romaneasca este publicat si pe internet la adresa: http://archive.romaniantribune.com/

Totodata, incepand cu data de 15 noiembrie 2007, acest ziar ofera cititorilor posibilitatea de a afla cele mai proaspete stiri si anunturi importante ce au intervenit dupa închiderea editiei tiparite, cu actualizari zilnice on-line!

In plus, editia electronica mai ofera si o varietate de stiri importante actualizate zilnic cu articole preluate de pe fluxuri de presa.

PREZENT SI PE RETEAUA DE SOCIALIZARE "FACEBOOK"

Ziarul Tribuna Romaneasca poate fi gasit si pe reteaua de socializare "Facebook" sub numele: Romanian Tribune Newspaper (Chicago - USA).

Astfel, cei ce doresc sa fie anuntati prin aceasta retea de socializare si sa primeasca ultimele stiri si anunturi importante, pot vizita aceasta pagina si da un "LIKE" pentru a ne arata astfel ca ceea ce facem noi ca echipa redactionala se bucura de apreciere.

ANUNTURI IMPORTANTE – responsabilitati si copyright

Redactia nu-si asuma raspunderea asupra continutului articolelor publicate, semnatarii acestora fiind unicii raspunzatori pentru cele afirmate.

Articolele si stirile publicate pe site-ul www.RomanianTribune.NET pot fi preluate! Redactia acorda permisiunea oricarei alte publicatii sau trust de presa de a folosi partial sau integral orice articol sau stire inclusa in acest site, cu conditia mentionarii sursei.

Atentie: daca sursa initiala este alta decat echipa redactionala a ziarului Tribuna Romaneasca, precum agentii de presa sau alte trusturi de presa, acestea trebuiesc mentionate in primul rand!

Ziarul Tribuna Romaneasca pune la dispozitia organizatiilor si societatilor culturale sau religioase posibilitatea de a publica anunturi beneficiind de tarife reduse, sau chiar gratuite in functie de disponibilitatea spatiului.
 
Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.


Redactia nu-si asuma responsabilitatea pentru anunturile comerciale gen reclama. Acestea sunt publicate pe baza de contract publicitar contra unui tarif în conformitate cu spatiul desemnat.

De ce ziarul Tribuna Romaneasca se doreste o tribuna pozitiva? 

Scrii un cuvant.. cuvantul scris e-un leac sau o otrava,
tu vei muri, dar tot ce-ai scris ramane-n urma drum deschis
spre moarte sau spre paradis, spre-ocara sau spre slava.
.........................
Deci nu uita!.. Fii credincios cu grija si cu teama
sa lasi in urma luminos,
un semn, un gand, un drum frumos,
caci pentru toate, neindoios,

ODATA VEI DA SEAMA.
.

* * *

Centrul "Origini Romanesti" (ROMANIAN HERITAGE CENTER) din Chicago-Niles, sediul redactiei ziarului Tribuna Romaneasca..
.
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net