Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

NATIONALIZAREA COPIILOR STRATEGIA STATULUI ASISTENTIAL…

Vorbeam astazi cu cineva despre situatia dureroasa a familiei Bodnariu, dar si despre legile diabolice, cu privire la asa zisa protectie a copilului, adoptate de tot mai multe state, inclusiv Romania. I-am amintit despre o declaratie halucinanta facuta, acum cateva saptamani, de sefa de la Protectia Copilului Timis:”Parintii cred ca, copiii sunt proprietatea lor, dar nu este asa.” Mi-a spus:”Comunistii ne-au nationalizat pamanturile, casele si fabricile, astia vor sa ne nationalizeze copiii.” Sa ne nationalizeze copiii?

Da, exact asta se intampla in timp ce noi ne vedem linistiti de problemele noastre. Nationalizarea copiilor este o idee care da fiori, dar una care are sens. Dand statului si sistemului de educatie sarcina de a-i invata pe copii ce sa creada si ce valori sa adopte, familia este eliminata din ecuatie. Si exact acest lucru se doreste, distrugerea familiei asa cum a gandit-o Creatorul. Peter Hitchens, un jurnalist din Marea Britanie care a studiat fenomenul nationalizarii copiilor spune:

Cand se afirma despre copii ca pot sa vorbeasca pentru ei insisi, ce vor sa spuna, de fapt, este ca parintii trebuie eliminati din discutie. Nu vor cu adevarat sa vorbeasca pentru ei, ci vor ca toti copiii sa faca ce vor ei si stiu ca in calea acestui plan, casa parinteasca este cel mai mare obstacol.

Mai mult ca niciodata statul este incredibil de ostil familiei puternice, care sustine casatoria pe viata si o atitudine biblica fata de cresterea si educarea copiilor. Sfatul lui Hitchens pentru parinti este extrem de provocator:”Fiti deosebit de vigilenti. Nu va imaginati ca aceste lucruri trec. O greseala pe care pot spune c-am facut-o este ca n-am realizat decat prea tarziu cat de serioasa este problema. Este foarte serioasa. Vedeti ce puteti face pentru a va asigura ca puteti transmite ceea ce ati mostenit si ceea ce este datoria noastra fundamentala sa transmitem urmatoarei generatii. Pentru ca, daca n-o veti face, nimeni altcineva n-o va face.”

Sper din toata inima ca drama familiei Bodnariu sa se incheie cat mai repede posibil, iar copiii sa se intoarca la parintii lor, dar lupta noastra, cu acest sistem diabolic de gandire, este abia la inceput.

 

Pastor Samy Tutac Ph.D.

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net