Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

12 Biserici Romanesti din Chicago isi exprima solidaritatea cu familia Bodnariu

 Prima duminica a anului 2016 a fost marcata in multe din  bisericile romanesti din Chicago de tragedia familiei Bodnariu din Norvegia careia i-au fost confiscati abuziv toti cei 5 copii de catre gestapo-ul Barnevernet, asa zisa agentie de protectie a copilului in baza unor acuzatii super exagerate menite sa loveasca intr-o familie neobisnuit de crestina intr-o societate "moderna" atee, colorata din multe puncte de vedere cu toate culorile acceptabile si neacceptabile de crestinism.

Povestea familiei Bodnariu este deja cunoscuta din relatarile anterioare si din numeroasele reportaje ce circula in mass media. Pentru ca realitatea insa nu este intotdeauna cum o relateaza unii povestitori (care de cele mai multe ori nu au contactat deloc familia si poate nici nu au citit toate relatarile), va recomandam sa cititi aici cum au decurs lucrurile:
Comunicat de Presa privind cazul familiei Bodnariu - semnat de Daniel Bodnariu, fratele lui Marius Bodnariu

De ce la Chicago, sau ... de ce in SUA?

Parintii si 4 surori cetateni americani
Probabil nu este prea cunoscut inca faptul ca Marius Bodnariu are o mare parte a familiei sale stabilita in SUA cu cetatenie americana. Ambii parinti sunt cetateni americani si sunt stabiliti in Atlanta impreuna cu o sora de-a lui Marius ce este casatorita. Alte doua surori casatorite sunt stabilite cu familiile lor in Chicago. O alta sora casatorita este stabilita in Portland, Oregon.

Comunitatile unde sunt stabilite aceste familii au ajuns sa cunoasca si sa aprecieze familia Bodnariu. Tragedia evenimentelor desfasurate in Norvegia a marcat cunoscutii si apropiatii familiilor din SUA, iar efectul este cred de la sine inteles. Au mai fost situatii in care la necaz romanii au stiut si au reusit sa depaseasca orice diferente si s-au unit pentru o cauza comuna, asa ca solidarizarea comunitatii romanesti din SUA cu familia Bodnariu nu este ceva nou, insa este de o mult mai mare amploare decat orice alt antecedent.


Pana la ora publicarii acestui articol nu am intrat inca in posesia tuturor imaginilor foto care au fost facute in cele 12 biserici romanesti din Chicago ce s-au solidarizat cu familia Bodnariu, insa va oferim aici un link unde puteti accesa albumul foto ce va fi actualizat pe masura ce intram in posesia fotografiilor.
ALBUM FOTO AICI:
https://www.facebook.com/romanian.tribune/media_set


Demonstratie de Protest la Washington DC - Vineri 8 Iunie 2016

Vineri 8 Ianuarie a.c. va avea loc o mare demonstratie de solidaritate cu familia Bodnariu menita sa denune abuzurile Barnevernetului Norvegian la care si-au anuntat deja participarea sute de romano-americani ce sunt indignati de modul in care au fost tratati sotii Marius si Ruth Bodnariu.

Demonstratia va avea loc in fata Ambasadei Norvegiei din Washington DC, la adresa 2720 34th Street NW, Washington, DC 20008, intre orele 9:30 am si 1:30 pm.

Din Chicago sunt grupuri de romani ce vor pleca cu avionul, dar si numeroase grupuri ce au ales sa calatoreasca cu microbuze sau chiar cu autocarul, toate desemnate exclusiv celor ce vor sa participe la aceasta demonstratie.

Conform confirmarilor primite de organizatori, sunt asteptati participanti din 19 zone metropolitane americane: Atlanta (Georgia), Chicago (Illinois), Cleveland (Ohio), Dallas (Texas), Denver (Colorado), Detroit (Michigan), Houston (Texas), Los Angeles (California), Miami (Florida), Nashville (Tennessee), New York (New York), Phoenix (Arizona), Portland (Oregon), Reading (Pennsylvania), Sacramento (California), Seattle (Washington), Springfield (Missouri), Union (Missouri), Washington (District of Columbia).

Pentru detalii suplimentare cu privire la protest sau la cazul familiei Bodnariu, va puteti adresa pastorului Cristian IONESCU care a fost delegat de familie sa le fie purtatorul de cuvant si persoana de contact. El poate fi contactat telefonic la: +1(847) 636-1744 sau prin email la: bodnariucase@gmail.com .Redactia Tribuna Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net