Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Ce a cumparat Norvegia cu 22 de milioane de dolari din Romania ???

Fondul de pensii suveran al Norvegiei, unul dintre cele mai mari din lume, cu active de 796 miliarde de euro, a cumparat titluri de stat emise de statul roman in valoare de 22 milioane de dolari (91 milioane de lei) in 2015, dupa o pauza de noua ani, potrivit Ziarului Financiar.

Pe bursa, fondul si-a crescut expunerea anul trecut pe actiunile BRD SocGen si Electrica si a intrat in actionariatul Romgaz. Pe de alta parte, fondul si-a redus din participatia la OMV Petrom, Banca Transilvania, Nuclearelectrica si Transgaz si a iesit din actionariatul Conpet, conform raportului pe 2015.

La finalul anului trecut, fondul avea investitii in noua companii listate la bursa de la Bucuresti, in valoare cumulata de 136,3 milioane de dolari (564,2 milioane de lei).
Fata de finalul anului 2014, expunerea fondului norvegian pe piata locala a crescut cu 7,6 milioane de dolari (31,3 milioane de lei).

Fondul a incheiat anul 2015 cu un randament de 2,7%, marcat in principal gratie plasamentelor in imobiliare. Din actiuni, care detin o pondere de peste 60% din active, fondul a marcat un castig de 3,8%, iar din plasamentele in instrumente cu venit fix (35,7% din active) a castigat 0,3%.

Roxana Daniela Pricop - GANDUL

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net