Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Comisia Afaceri Sociale a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei a respins raportul cu privire la mamele surogat…

Dumnezeu a dat astazi o mare victorie parlamentarilor crestini din APCE - Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei. Doi dintre cei implicati in aceasta lupta grea, deputatul Valeriu Ghiletchi (foto), din Moldova si senatorul Ben-Oni Ardelean din Romania, ne spun ce s-a intamplat:

Valeriu Ghiletchi:

“O lupta foarte grea, dar care s-a incununat cu o victorie frumoasa. In urma unor dezbateri fierbinti, am reusit impreuna cu alti colegi sa convingem Comisia Afaceri Sociale, APCE, sa respinga in final controversatul raport cu privire la mamele surogat, care propunea propriu-zis legalizarea surogatului. Cu diferenta de un singur vot, am obtinut aceasta victorie. Rugaciunile multora si protestele de azi dimineata din fata sediului Consiliului Europei au fost din plin rasplatite…”

Ben-Oni Ardelean:

“Azi am castigat o mare batalie: la sedinta comisiei ce a dezbatut proiectul “mamei surogat”, dupa ce de luni de zile ne certam (in incercarea de a arata conflictul de interese a raportoarei Dr. Sutter – ce practica asta in Belgia /India; dupa ce am reusit sa amanam, sa cerem respingere etc.), azi am fost nevoiti sa ajungem la discutarea raportului pe fond. De dimineata au fost in fata Consiliului EU proteste cu sute de oameni in sustinerea noastra. Plin de politie. Nici metroul nu a oprit la statia din apropiere, fiind blocata de politie. Am pregatit toata strategia, amendamente si am discutat ce face fiecare. Pe majoritatea articolelor am fost la paritate, iar decizia a fost a presedintei comisiei care a votat impotriva noastra (desi era cipriota si din PPE!). Totul se juca la limita, asa ca doar o parte am reusit sa castigam. La final Dumnezeu a facut o minune: 15 voturi pentru sustinerea raportului, iar 16 pentru respingerea lui in totalitate!!!! Slava Domnului!”


Multumim lui Dumnezeu pentru crestinii care si-au asumat responsabilitatea de a promova si sustine valorile crestine in politica. Ei au nevoie de rugaciunile noastre si de suportul nostru.


 

Pastor Samy Tutac Ph.D.

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net