Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Norvegia tot mai aproape de dictatura nazista: NORVEGIA PEDEPSESTE critica publica la adresa protectiei copilului.

 Foto: Olav Sylte - Avocatul norvegian care este dat in judecata de Barnevernet pentru critica

Directoratul Norvegian pentru Copii, Adolescenti si Afacerile de Familie (Budfir), s-a saturat de o reputatie rea si de increderea saraca acordat de societate. Prin urmare au decis sa culeaga orice articole critice care au fost publicate  in ultimii ani de avocatul Olav Sylte si au intentat un proces de judecata impotriva lui, pentru a avea „control” asupra situatiei.

Potrivit agentiei, se pare ca Budfir incearca sa interzica orice critica publica la adresa protectiei copilului. Aceasta filozofie se conformeaza cu cea a lui Kim Jung – Uns, presedintele Coreei de Nord, pentru a-si controla cetatenii nemultumiti.

Mii de avocati, jurnalisti si bloggeri, precum si o serie de instante si politicieni care in ultimii ani au vorbit public fiind critici bunastarii copilului, Ministrul Copilului, Solveig Horne a declarat ca sapte din aceste mii de articole,  au fost scrise de avocatul Olav Sylte.

,,Dupa o scurta analiza a acestei plangeri am costantat totusi ca Budfir nu a fost capabil sa inteleaga ceea ce am scris”, a spus Olav. ,,Cand am scris de exemplu ca parintii devin despartiti acut de copii lor aceasta se confrunta cu o comparatie a ceea ce au facut nazistii cu evreii in timpul razboiului – ceea ce poate fi dovedit de mine”.

Si totusi critica mea adusa lui CPS se refera la altceva – si anume la incapacittea lui CPS de a lua perspectiva parentala asupra unei expariente de felul acesta.

Scrisoarea de plangere a lui Budfir este un document public si arata in felul urmator:

Budfir il acuza pe avocatul Olav Sylte despre declaratiile facute impotriva lui Barnevernet pe situl advokatsylte.no.  Pe aceste site-uri sunt cateva dintre comentariile si caracteristicile referitoare la  protectia copilului, si care apare a fi contrar marketingului firmei de avocatura de buna practica legala.

La 14 Aprilie 2016, advokatsylte.no a publicat un articol intitulat ”Gasca de copii a lovit din nou”, cu subtitlul ”Rapit in plina zi”.

In acest articol s-au prezentat afirmatii ca Municipalitatea barnavernetului a rapit in cursul unei saptamani mai mult de 20 de copii pe care i-au plasat intr-o locatie secreta fara ca parintii sa fie informati despre aceasta, timp in care parintii au fost aruncati in celula de securitate si tinuti sub lacat si cheie. Rapiri care au fost caracterizate ca si ale nazistilor,  In plus a facut o paralela cu persecutia nazista a populatiei evreiesti din timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Oricine nu vede ca familiile sufera din aceasta cauza, si au parte de aceiasi experienta pe care au avut-o evreii in timpul razboiului cand nazistii au luat membrii de familie, le lipseste vederea. Agentia  doreste sa sublinieze ca este necesara o dezbatere publica cu privire la barnavernetul norvegian.

Traducere: AGNUS DEI - https://rodiagnusdei.wordpress.com/2016/05/12/avocatul-norvegian-care-este-dat-in-judecata-de-barnevernet-pentru-critica/
Sursa – http://www.advokatsylte.no/barn/bufdir-til-klagesak-mot-advokat

Rodi Avram - AGNUS DEI

.

.


.


.


.

.

Rodi Avram - AGNUS DEI

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net