Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

DECIZIE DEFINITIVA: Cei 2 copii ai familiei BARBU din Marea Britanie sunt dati spre adoptie unui cuplu de homosexuali din fotografia de mai jos

Azi a avut loc procesul in care s-a luat decizia definitiva in cazul adoptiei celor 2 copii ai familiei BARBU, DIANA si ANDY.

La proces a asistat si Senatorul roman Ben-Oni Ardelean, secretar al Comisiei de Politica Externa a Senatului, dupa ce initial i-a fost interzis accesul. Senatorul Ardelean s-a implicat direct si in solutionarea cazului familiei BODNARIU din Norvegia care saptamana trecuta a fost in sfarsit reunita cu toti cei 5 copii.

Accesul in sala de judecata ia fost permis in final Senatorului Ardelean de catre autoritatile din Marea Britanie care au acceptat ca el sa fie prezent in fata judecatorilor, insa cu o conditie: sa nu ia cuvantul.

Acesta a avut imputernicire de participare la proces si investigare a solutionarii cazului din partea Senatului Romaniei, semnata de presedintele Senatului.

Totodata, reprezentantilor Ambasadei Romaniei si senatorulului Ardelean li s-au interzis sa ofere orice informatii din timpul procesului si li s-au sters fotografiile facute in fata cladirii tribunalului.

Senatorul Ben-Oni Ardelean a subliniat ca impreuna cu familia si reprezentantii Ambasadei Romaniei studiaza caile extraordinare de atac in acest moment. Ei se gandesc chiar sa apeleze la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului (CEDO).

*
Iata relatarea D-lui Senator Ardelean:

"Londra, UK – am participat la procesul de la Central Family Court, judecat de Hughes QC, Sala 26, proces de incredintare spre adoptie a copiilor lui Florin Barbu si Racolta. Andy (5 ani) si Diana ( 8 ani) au fost preluati in custodie acum doi ani, iar de un an se afla in plasament la un cuplu de acelasi sex.

NU am fost lasat sa zic nimic in fata instantei, chiar daca mama si avocatul tatalui au pledat pentru asta. Dupa lungi deliberari abia am fost lasat in sala.

Totusi, dupa alte deliberari intense, instanta a permis sefei sectiei consulare sa vorbeasca, avand o pledoarie excelenta si foarte profesionista.

Practic, dupa alti doi ani, statul Roman cerea acelasi lucru: stramutarea cauzei in Romania si oferirea posibilitatii ca autoritatile romane competente sa preia cazul. Pronuntarea de la ora 15 a fost una negativa, inacceptabila din punctul meu de vedere. Cum sa dai copiii cetateni doar romani in adoptie unor straini, stiind ca adoptia internationala este interzisa in Romania, iar mai mult si unui cuplu de homosexuali din Anglia? Identitatea religioasa (copiii fiiind botezati ortodocsi), limba si cultura, sunt astfel reinterpretate dubios sub o conceptualizare arbitrara a „binelui superior al copilului”.

Cazul trebuie sa mearga la CEDO fiindca dreptatea si adevarul trebuie sa triumfe!" - Ben Oni Ardelean

* *
Iata si declaratia facuta de tatal copiilor imediat dupa incheierea procesului de azi:

Florin Barbu:"Multumesc Domnului Senator Ben Oni Ardelean ?i echipei dar dupa cum se vede Razboiul va continua. Statul Roman,Romanii ?i Religia sunt lua?i in bataie de joc de Social Services Haringey. .Eu ?i mama copiilor nu existam, cel mai important ?el este FERICIREA COPIILOR. Noi trebuie sa ie?im in strada in fa?a ambasadelor Angliei, deoarece dreptatea ?i adevarul trebuie sa TRIUMFE."

Rodi Avram - AGNUS DEI

* * *
PE SCURT, DESPRE CAZUL FAMILIEI BARBU:
(Relatare de Florin Barbu pe pagina sa de Facebook)

* Update pentru cei noi veniti si nu stiu despre caz:

Doamne Ajuta!
Buna ziua am sa incerc sa va spun ce sa intimplat intr-un rezumat scurt.

In 13 Martie 2014, dupa cateva certuri in familie, copiii Andy si Diana Barbu Racolta au fost luati de Social Services Haringey London U.K. Eu am spus atunci ca doresc ca copiii sa fie dati mamei.  Ei ne-au dat doi avocati cate unul la fiecare eu am fost impotriva spunand ca suntem o familie si nu ne trebuie doi.  Apoi au spus ca sa dea copiii mamei trebuie ca noi sa locuim separat.  Orice pentru copiii mei, asadar au cerut Interdictie pentru mine de a merge acasa sau de a-mi contacta sotia.  Insa copiii nu au ajuns nici la ea, autoritatile precizind ca vor face assesment inainte.  In acel assesment au spus ca ea nu poate primi copiii.  Deci ramasesem fara copii, fara sotie si fara casa.  Cum sa mai lupt cu ei?

Am inceput sa lucrez zi de zi enorm si sa fac economii pentru a strange bani necesari pentru a castiga copiii mei inapoi.  Intr-o zi, intilnindu-ma cu sotia mea din intamplare, am discutat sa iau eu copiii singur deoarece la asesmente ii gasise ceva la ce nu e tratament.  Dar am fost raportat la politie ca am incalcat interdictia apoi am fost Arestat si in final eliberat cu o amenda de £245.  Si sansele mele scazuse.

Pe durata procesului am fost reprezentat de un avocat din oficiu care... Au spus ca nu pot sa imi dea copii deoarece pun sotia inaintea copiilor si daca ne-am impaca iar afecta si am pierdut in Decembrie 2014 procesul.

Din acea clipa nu am mai avut dreptul la a vizita copiii saptaminal.  Copii m-au intrebat in lacrimi cum de ai pierdut tati.  Le-am jurat ca voi lupta neincetat pentru ei atunci.  Apoi am facut singur recurs si nu a fost admis.  Am fost in Sfintul Munte Athos m-am rugat la bunul Dumnezeu sa imi scoata in cale oameni sa ma indrume si sa ma ajute.  Apoi am fost instiintat ca vor da copii mei in adoptie la o un cuplu de acelasi sex.  Am continuat sa muncesc si sa analizez cum as putea cistiga in fata sistemului.  Am scris scrisori am facut petitie online... Am iesit sa protestez facind greva foamei la Parlamentul European cerind ajutorul oamenilor care ne reprezinta. Cu ajutorul Maicii Domnului copii imi vor fi dati inapoi.

* * * *

Tot pe reteaua sociala s-a vehiculat si fotografia celor doi englezi care se lupta impotriva familiei Barbu pentru a le lua copiii in adoptie.

Azi, statul britanic le-a dat acestora castig de cauza. Iata aici fotografia celor doi, fara va putea preciza sau a avea nici cel mai mic indiciu cu privire la care din cei doi ar vrea sa fie "mama" si care ar vrea sa fie "tata". Probabil vor face cu schimbul.

Redactia TRIBUNA Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net