Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

NESECRET: Scrisoare adresata presedintelui Romaniei si primului-ministru

Domnului Klaus Iohannis, presedintele Romaniei,
Domnului Dacian Ciolos, prim-ministru,

STITI CINE SUNT CEI DOI COPII DIN IMAGINE?


1. Ei sunt doi copii frumosi, asa cum sunt toti copiii din lume, Andy si Diana Barbu...priviti, va rog, stralucirea din ochii lor.


2. Ei sunt doi copii romani, cetateni ai Romaniei, pentru care dumneavoastra sunteti responsabili...sper ca stiti asta.


3. Ei sunt doi frati care se iubesc, care-si iubesc parintii si care-si doresc sa fie impreuna cu parintii lor...asa cum e normal in orice societate in care nu conduc niste nebuni.


4. Acesti doi copii au un tata, Florin Barbu, care este gata sa-si sacrifice chiar si viata pentru copii lui. La fel as face si eu si oricare tata normal la cap...poate nu stiati, dar tatii sunt gata sa moara pentru copii lor.


5. Acesti doi copii frumosi, cetateni ai Romaniei, au fost confiscati de o agentie, specializata in furtul de copii, numita pe nedrept "protectia copilului", a carei scop suprem este distrugerea familiei...sunt si pe la noi unii de teapa lor, usor de recunoscut mai ales dupa ce 3 000 000 de romani au semnat pentru protejarea familiei.


6. Acesti doi copii frumosi, cetateni ai Romaniei, dintr-o familie de crestini, au fost dati in adoptie unui cuplu de homosexuali bogati, pentru ca banii rezolva ceea ce anatomia nu poate...sper ca ati aflat ca si la noi sunt unii care lupta pentru legalizarea deviatiilor acestor smintiti cu sufletul.


7. Acesti doi copii frumosi, cetateni ai Romaniei, spera ca tara lor nu este o colonie, ci un stat suveran, care-si apara si-si protejeaza cetatenii, oriunde s-ar afla...iar dumneavoastra, care ati jurat cu mana pe Biblie ca veti face asta, sunteti acum unica lor speranta, in afara de Dumnezeu.

Va intreb deschis, in calitate de parinte si contribuabil la salariile dumneavoastra, ce ati facut pana acum pentru acesti copii?

Cum puteti dormi noaptea stiind ca unor cetateni romani, pe care ar trebui sa-i protejati, li se incalca cele mai elementare drepturi? V-ar placea sa va stiti copiii dormind noaptea intr-o casa cu doi homosexuali?

Aveti de gand sa faceti ceva? Sau suntem un popor cu cei mai nepasatori conducatori? Oare ar trebui sa ne cerem iertare de la Dumnezeu ca v-am ales si v-am sustinut?

Sau...poate...totusi strigatul lui Florin Barbu "copiii mei sunt disperati" se va auzi pana in birourile dumneavoastra!

Cu speranta,
Samy Tutac, un parinte oarecare In loc de P.S. - Nota Redactiei: Scrisoarea nu este secreta ci chiar vrem sa fie circulata sa stie toti romanii de interpelarea facuta presedintelui Romaniei si Primului Ministru. VA RUGAM DATI SHARE mai departe!

Samy Tutac

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net