Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

La un pas de anarhie, asteapta dictatura! Profetiile se împlinesc... oricum!

 POPAS PENTRU SUFLET ...

Ceea ce se intampla in Franta (citeste: Europa si, pe-aproape, SUA) este tipic liberalismului socio-politic. Patruns de propria sa ideologie de trei parale – precum ca oamenii sunt buni(cei) daca-i iei cu frumosul si, parte din instinctul uman, dorinta de libertate si distractie este universala – liberalului ii este imposibil sa depaseasca limitele utopiei pe care si-a imaginat-o.

Deci, contrazis brutal de realitatile tragice ale terorismului islamic si ale violentelor rasiste, el trece la explicatii.

In mintea lui, nenorocirea nu este ca enclavele create de musulmani in vestul Europei sunt by design centre de cucerire si expansiune a califatului arabic, ci faptul ca nu sunt suficiente oportunitati economice pentru acesti tineri minunati care, daca ar avea un job adecvat, ce baieti de treaba ar fi!

Inadins, liberalul ignora faptul ca idolul teroristilor de pretutindeni, Osama bin Laden a fost un bogatas – putred de bogat – care in loc sa-si risipeasca averea prin mall-urile apusene sau pe plajele exotice, a ales sa cheltuiasca intru raspandirea prin forta si teroare a religiei aducatoare de saracie, opresiune si moarte.

„Martirii” care s-au sinucis in atacurile teroriste din 9/11 erau studenti, cu un viitor occidental capatuit – daca ar fi dorit acest lucru – ceea ce inseamna ca nici idiotenia nu sta la baza acestor acte absolut ilogice.

Bine, liderii liberali de pretutindeni sunt tributari altor considerente mai pragmatice si mai… sinistre: politica de gadilare perfida a minoritatilor le asigura majoritati electorale in viitorul imediat, cu pretul identitatii si sigurantei nationale sacrificate.

Liderii miscarilor de eliberare ra-siala (black lives matter etc.) isi tin constituentii intr-o perpetua si imaginara stare de persecutie si discriminare, ignorand faptul ca cel mai mare dusman al acestei minoritati este… ea insasi (70% din copii sunt crescuti fara tata, peste 90% din crime fiind intra-rasiale)!

Dar, veti zice, noi suntem republicani / conservatori (candva, demult, era unul si acelasi lucru)! Sa va fie de bine, ca numai gura (si aia stramba!) a ramas de voi…
Cum foarte clar au dovedit ultimele voastre escapade pe la conducere, v-ati molipsit de aceleasi stangacii ca si opozantii vostri.

Nu vi se pare ciudat ca in Europa este binevenita toata putoarea cea vestita a estului salbatic, in vreme ce est-europenii (printre care si romanii) sunt detestati? Pentru ca, desi emigranti, pe unde au ajuns, in majoritatea lor, romanii au fost harnici, intreprinzatori si usor de asimilat, dar niciodata aserviti politic. In plus (sau, minus, de unde priveste liberalul nostru), dupa 50-70 de ani de opresiune de stanga, est-europenii inclina instinctiv spre… dreapta. Cel putin in Statele Unite asa e!
Dar, ca sa pun mai repede podul spre ceea ce vreau sa spun de fapt, liberalii de pretutindeni, cu agenda lor umanista (daca ar fi umanitara, i-ar caza pe refugiati in casele lor, nu i-ar imprastia pe la altii) au falimentat lamentabil!

Primavara araba a transformat fostele dictaturi in unitati militare pentru teroristi, Franta nici nu mai are timp sa respire intre doua atacuri de anvergura, Belgia este ingenuncheata, Germania violata, Marea Britanie s-a retras scarbita pe insula ei, iar Statele Unite gem sub si intre terori de tot felul! Stangacii au pierdut controlul in stanga si-n dreapta.

Cine stie istorie nu se bucura! Pentru ca in umbra, salvarea vine de la diavolul!

Oamenii sunt prea orbiti sa accepte pocainta si mantuirea! Vor prefera intotdeauna un om, chiar si atunci cand acel om este Cezarul care ii asupreste si ii jefuieste.
Zilele trecute am vazut un videoclip despre cum vaneaza animalele de prada: unul ii fugareste, altul ii asteapta! De mancat, mananca impreuna!

Toate regimurile intolerante din ultimele secole s-au nascut din falimente politice! Un brat creaza criza, celalalt o rezolva, iar solutia este intotdeauna… aceeasi!

Suntem la un pas de anarhie, in spatele careia, la un pas, asteapta dictatura!
Pentru mine, anul electoral 2016 este clar: oricum, ajungem in bratele unui tigru flamand (Anticrist, parca ii zice Biblia)! Ca oameni, este infiorator! Pentru crestini nu ar trebui sa fie nici de mirare, nici de spaima, doar asa trebuia sa fie, nu?

Pastor Cristian IONESCU - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net