Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

EXISTA VIATA SI DUPA BREXIT

In ultimele saptamani intreaga planeta a stat cu ochii pe regatul Marei Britanii, sa vada ce se va decide.

Pe 23 Iunie 2016, Marea Britanie a decis. Bine sau rau…nu stiu. Nu am toate datele, nici expertiza necesara sa ma pronunt. Sunt altii care au facut-o deja. Dar stiu ca Marea Britanie are nevoie de Cristos. Ca toata Europa are nevoie de Cristos. Ca Europa trebuie sa-si regaseasca radacinile crestine si sa-L recunoasca ca Domn si Stapan pe Cristos. Ca europenii trebuie sa-si regaseasca rostul in familii, biserici si comunitati puternice, altfel se vor indrepta spre un posibil dezastru. Este prea putin important daca legile vin de la Bruxelles sau din capitalele tarilor din Uniunea Europeana. Cata vreme cei care fac legile il ignora pe Dumnezeu si valorile crestinismului, nu este nici o diferenta. Brexitul poate fi un semnal de alarma pentru britanici si pentru ceilalti europeni. Inca ne putem intoarce la adevaratele valori, pierdute sau abandonate, valorile crestine care au stat la baza formarii natiunilor europene.

Exista viata si dupa Brexit, ramane sa vedem daca europenii sunt dispusi sa invete ceva din toata framantarea ultimelor saptamani. Nu stiu de ce, dar in aceste zile imi tot veneau in minte cuvintele Psalmului 2:

De ce se intarata neamurile si de ce cugeta popoarele lucruri desarte? Regii pamantului iau pozitie si conducatorii se strang laolalta… Cel Ce troneaza in ceruri rade; Stapanul isi bate joc de ei…De aceea, regilor, purtati-va cu intelepciune! Judecatori ai pamantului, luati invatatura! Slujiti Domnului cu frica si bucurati-va tremurand!” (Psalmi 2:1-2, 4, 10-11)

Nu stiu ce se va schimba dupa Brexit, nici ce va ramane la fel in Europa, dar stiu ca dincolo de deciziile umane, bune sau rele, exista Cineva care nu se schimba si care nu-si negociaza planul cu privire la umanitate.

Din moment ce Dumnezeu este suveran si neschimator, cei care trebuie sa se schimbe sunt oamenii. Daca nu-i vor recunoaste autoritatea de buna voie, mai devreme sau mai tarziu o vor face, siliti de imprejurari.

Pastor Samy Tutac


 


Samy Tutac

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net