Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Romania va candida pentru organizarea Campionatelor Mondiale de futnet - 2018

Asociatia Romana de Futnet si-a exprimat intentia de a gazdui viitoarea editie a Campionatelor Mondiale de Futnet, in anul 2018.

Deocamdata, comitetul de initiativa culege cat mai multe informatii in ceea ce priveste obligatiile pe care tara noastra trebuie sa si le asume. Oricum, suntem deja in faza intocmirii dosarului de candidatura, iar Campionatele Mondiale din acest an, de la Brno, din Cehia, vor reprezenta o buna lectie de organizare.

Daniel Sasarman, presedintele Asociatiei Romane de Futnet, a declarat: ”Sunt convins ca vom face fata exigentelor de organizare. Avem deja o experienta pozitiva, deoarece anul trecut am fost gazda, la Cluj-Napoca,  pentru Campionatele Mondiale de juniori si feminin, atunci cand ne-am achitat cu brio de responsabilitati. Vom invata in toamna la fata locului, la Brno si sper din tot sufletul ca UNIF sa ne acorde aceasta organizare. Romania are echipe si jucatori valorosi, iar tara noastra, in acest context al traditiei, merita sa primeasca organizarea Campionatelor Mondiale de seniori”.

Organizatorii Campionatelor Mondiale de futnet, editia 2016, care vor avea loc la Brno, in Cehia, in luna noiembrie, au facut publice unele informatii foarte interesante in ceea ce priveste competitia.

Katerina Valachova, Ministrul Tineretului, Sportului si Educatiei din Cehia, a garantat auspiciile institutiei pe care o conduce, pentru Campionatele Mondiale de la Brno. Autoritatile locale din Brno si din regiunea Moraviei de Sud vor sprijini, la randul lor, financiar si organizatoric, competitia majora a futnetului.

Pana acum sunt inscrise 21 echipe nationale, inclusiv Rusia, care in lunile urmatoare isi va crea o noua structura nationala dedicata futnetului. La competitie va participa si echipa nationala de futnet a SUA, compusa din emigranti cehi si slovaci, stabiliti insa pe continentulnord-american.

Asociatia de Futnet din Cehia a organizat o conferinta de presa, menita sa promoveze acest eveniment, la care au fost invitati sa participe marele actor ceh Miroslav Donutil, dar si fotbalistul Petr Svancara, originar chiar din Brno.

S-a mai anuntat si crearea unei mascote pentru Campionatele Mondiale, care va fi cunoscuta in luna august. De asemenea, s-a lansat si circuitul de turnee Futnet Tour 2016, una dintre competitiile de etapa urmand a fi gazduita de Parcul Olimpic din Lipno, in colaborare cu Comitetul Olimpic Ceh, chiar in timpul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro.

Salutam eforturile de marketing, relatii publice si promovare intreprinse de Asociatia Ceha de Futnet, pentru Campionatele Mondiale de la Brno.

Futnetul reprezinta ceea ce popular numim tenis cu piciorul, varianta adaptata cu reguli, arbitri si sistem competitional bine definit.

Cristian FRISK
Redactor Sport - Tribuna Romaneasca, Chicago


Cristian FRISK - Redactor, TRIBUNA Romaneasca

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net