Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Echipa Romaniei de handbal masculin este noua campioana mondiala

Romania a reusit sa devina campioana mondiala universitara dupa o pauza de 29 de ani. Selec-tionata Romaniei a surclasat in finala echipa Coreei de Sud, cu 28-20 in finala Campionatului Mondial de la Malaga, Spania.

Eroul meciului a fost portarul roman Ionut Iancu, care a avut nu mai putin de 23 de parade reusite. Romania a fost la conducerea jo-cului inca din debut, reusind sa se desprinda dupa sapte minute la cinci goluri, conducand cu 6-1.

La pauza echipa Romaniei a condus cu 16-10. In debutul reprizei a doua asiaticii au reusit sa echilibreze partida, apropiindu-se la doua goluri, dar jucatorii nostri au revenit la conducerea jocului, si datorita interventiilor incredibile ale portarului, reusind o victorie mult asteptata de romani, cu scorul de 28-20.

In semifinale, romanii au trecut de tara gazda, Spania, cu un scor de 29-26. In faza grupelor, Romania a castigat doua partide, 30-26 cu Portugalia si 29-28 chiar cu echipa pe care a intalnit-o ulterior in finala, Coreea de Sud. Singurul esec din grupe s-a inregistrat cu echipa Egiptului, la o diferenta de un punct, 27-28.

Cristian FRISK
Redactor Sport - Tribuna Romaneasca, Chicago
Cristian FRISK - Redactor, TRIBUNA Romaneasca

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net