Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

La Manastirea „Inaltarea Domnului” din Clinton, Michigan (SUA) a izbucnit un incendiu

.
Cu durere in suflet avem a va da o veste trista: in cursul zilei de ieri, la Manastirea Inaltarea Domnului din Clinton, MI a izbucnit un incendiu din cause inca necunoscute.

Din nefericire, Biserica mare a Manastirii a fost distrusa in intregime, impreuna cu o parte din dependintele locasului de cult. Toate obiectele de cult, zeci de icoane, vesminte preotesti si sute de carti, precum si alte obiecte liturgice de valoare au fost nimicite de flacari!La acest moment PreaSfintitul Irineu dimpreuna cu obstea Manastirii trec prin cele mai grele momente si au nevoie de sprijinul nostru al tuturor. In semn de dragoste frateasca va indemnam pe toti in aceasta perioada sa ne rugam pentru mangaierea dansilor si pentru pacea si linistirea intregii noastre Episcopii.Consiliul Parohial al Bisericii noastre a decis ca in aceasta Duminica vom organiza un fundraising pentru Manastirea Inaltarea Domnului!

Va rugam si va indemnam sa le fim aproape celor care acum trec prin momente atat de dramatice!

* * * *

Dragii nostri,

Duminica 14 August, va invitam sa participati la Sfanta Liturghie oficiata de Parintele Florin Soare si la Ora de Cafea oferita de Familiile Paduraru si Terec in memoria celor adormiti din familiile dansilor!.

Programul este dupa cum urmeaza:
09:00 - Utrenia
09.45 - Sfanta Liturghie
11:20 – Predica
11.30 – Slujba Parastasului
11.45 – Ora de Cafea
01.00 – Botez: Micuta Alexandra, fetita familiei Braga va fi increstinata in Biserica noastra! Ii dorim inca de pe acum multa sanatate si multi ani fericiti!

Intrucat Programul din aceasta Duminica este putin mai incarcat decat de obicei, va anuntam ca Slujba Sfintei Liturghii va incepe putin mai repede decat de obicei!

* * * *

Pr. Florin Soare
Biserica Ortodoxa Romana „Sf. Atanasie cel Mare”
Naperville, Illinois
Redactia Tribuna Romaneasca, Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net