Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Filip Saitis, din Pleasant Prairie, Wisconsin, a castigat Premiul I al Concursului de Arta organizat de catre Primul District al Congresului SUA din statul Wisconsin

ELKHORN, WI - Sambata, 1 aprilie, congresmanul Primului District Federal al SUA din statul Wisconsin si Liderul Casei Reprezentantilor al Congresului Federal, Paul Ryan, a anuntat castigatorul Competitiei de Arta 2017 a Primului District al Congresului SUA din statul Wisconsin.
 
Romano-Americanul Filip Saitis, elev in clasa 9-a al liceului „Christian Life” a castigat Premiul I al Primului District federal al Statului Wisconsin. Filip a fost onorat in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Sala Monte Carlo in Elkhorn. La ceremonie au participat artisti studenti, prietenii si familiile lor, profesorii lor de arta, si judecatorii concursului de arta din primul district federal. Filip si-a intitulat lucrarea sa de arta „Expunged” care s-ar traduce: „Complet eliminat sau sters”.

Cantitatea de talent artistic aici, in primul district federal (al statului) Wisconsin niciodata nu inceteaza sa ma impresioneze. Filip ar trebui sa fie mandru de realizarea sa - am primit o serie de piese uimitoare in acest an. Vreau sa-l felicit pe Filip, familia sa, si profesorul sau, Kristie Nixon, pentru aceasta realizare, si multumesc tuturor celorlalti artisti tineri care au prezentat piese pentru examinare in competitia din acest an“, a declarat congresmanul Ryan.

In fiecare an, congresmanul Ryan invita elevii de liceu din Primul District federal sa participe la Competitia de Arta a Congresului. Opera de arta castigatoare este selectata de un juriu compus din artisti locali, si este apoi prezentata pentru a reprezenta acest district din Wisconsin in Competitia Nationala „Concursul de Arta al Congresului: o descoperire artistica”.

Aceasta competitie de arta la nivel national, care este sponsorizata in mod voluntar de membrii ai Congresului, ofera artistilor de liceu posibilitatea de a prezenta activitatea lor la nivel local, precum si sansa de a fi recunoscuti la nivel national pentru talentul si creativitatea lor. Opera de arta castigatoare din fiecare district este pusa pe ecran in Capitoliul SUA pentru un an intreg, astfel poate fi vizualizata de milioanele de vizitatori care trec prin Capitol intr-un an.

Transmitem sincerele noastre felicitari tanarului Filip Saitis, si familiei sale, pentru aceasta frumoasa realizare dorindu-i mult succes la competitia nationala.Vezi mai multe la: http://paulryan.house.gov

Consemnare de Ian Martorana / Paul Ryan's Congressional Office

Redactia TRIBUNA Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net