Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Castiga DREPTUL DE A FI NORMAL INTR-O TARA NORMALA! Sustine Coalitia pentru Familie!

ACCESEAZA VIDEO AICI: Romanian Tribune Media

Dragi frati si prieteni crestini,

In mareata zi a Invierii Domnului, 16 Aprilie, se implineste un an de cand durerea, dreptatea si dragostea ne-au unit si mobilizat in toata lumea la actiuni de protest in sprijinul familiei Bodnariu!

Dumnezeu ne-a ascultat rugaciunile si in chip miraculos, astazi, Marius si Ruth sunt impreuna cu copilasii lor, Eliana, Naomi, Matei, Ioan si Levi, asteptand din zi in zi o noua binecuvantare, inca un copilas!

Insa, scopul acestui mesaj nu este doar o aducere aminte a unor vremuri de care ne-am desprins, o lupta incheiata, o biruinta sarbatorita.

Este bine sa fim ca o familie, sarind in ajutorul celui mic si slab, aparandu-l pe cel lovit si sprijinindu-ne unii pe altii in necazurile noastre.

Numai ca, razboiul cu dusmanul nostru comun, diavolul si agentii sai, nu este doar unul circumstantial, palpabil, ci si un proces lent dar agresiv, uneori subtil, pe toate palierele civilizatiei: cultural, politic, legal si religios.

Acest razboi nu intotdeauna reuseste sa ne mobilizeze, deoarece nu intotdeauna i se pot atasa o situatie dramatica, o imagine de impact sau un caz care sa ne afecteze imediat si direct.

Si totusi, acest razboi nu este mai putin real, iar consecintele lui sunt cu mult mai periculoase: este un razboi existential! Supravietuirea noastra spirituala, identitatea noastra crestina, valorile noastre nationale, familiile noastre si copiii nostri sunt in joc!

Este un razboi pe care nu avem voie sa nu-l purtam si nu ne putem permite sa-l pierdem!

Intr-o zi, baietelul sau fetita ta vor invata la scoala ca-si pot schimba genul, ca unii copii pot locui cu doi tati sau doua mame, ca familia poate insemna orice, ca bisericile sunt bastioane invechite, ruine ale unor precepte depasite.

Or luptam acum, or acest scenariu va deveni o realitate ireversibila, mai degraba un cosmar in care preotii sau pastorii care predica impotriva acestor devieri morale sunt destituiti si incarcerati, cei ce nu le celebreaza sunt considerati homofobi si bigoti si, in consecinta, marginalizati in afara unei societati progresiste care se lauda cu inclusivismul sau.

Fiind crestini, lupta noastra este acum pasnica, folosind toate parghiile legale care ne stau la dispozitie. Pasnica va ramane si in celalalt scenariu, dar fiind gata sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni, chiar daca va trebui sa le incalcam legile care ne incalca principiile si constiinta!

Sa nu ne inselam: crestinii care nu traiesc pentru Isus nu vor fi in stare sa moara pentru Isus! Daca in aceasta faza a razboiului nu suntem in stare sa renuntam din cand in cand la confortul noastru, sa iesim in strada, sa finantam o campanie de promovare a valorilor familiei, sa scriem scrisori si sa dam telefoane, lucruri pe care oricum le facem in fiecare zi atunci cand acest lucru slujeste necesitatilor si intereselor noastre sau fac parte din timpul nostru de divertisment, deci daca nu putem face nimic acum pentru acest demers, ce ne face sa credem ca vom deveni militanti atunci cand pretul cerut va fi cu mult mai mare...

Coalitia pentru Familie din Romania a adus poporului roman o sansa unica de a fi de partea adevarului, de a avea un impact global, de a schimba vieti si destine!

Trei milioane de semnaturi au uimit stabilimentul si au gripat sistemul aservit intereselor globaliste!

Trei milioane de semnaturi au afirmat crezul nostru crestin, fundamentat pe invataturile Sfintelor Scripturi!

Acum, o natiune intreaga poate transforma aceasta petitie intr-un referendum, un referendum intr-o noua Constitutie si o noua Constitutie intr-o miscare de inoire spirituala!

Iubiti frati si conationali din Romania,

Diaspora este cu voi! De curand, in parteneriat si colaborare cu Coalitia pentru Familie din Romania, am infiintat Coalitia pentru Familie, Credinta si Viata a Romanilor din America, ce isi propune sa sustina din toate punctele de vedere demersul din Romania!

Iubiti frati si conationali din diaspora,

Chemam toate bisericile si comunitatile noastre la unitate si actiune:
- Post si rugaciune pentru ca numai Dumnezeu poate aduce victoria si El merita toata slava si inchinarea noastra;
- Contributii financiare substantiale si constante pe parcursul acestui demers deoarece campania de mobilizare sociala, mediatica, politica, legala si logistica la nivel national cere cheltuieli pe masura – nu uitati, inamicul este foarte bine finantat si dispune de resurse inepuizabile;
- Actiuni publice de protest atunci cand acestea vor fi anuntate in colaborare cu partenerii nostri;
- Abordarea prin diferite mijloace a tuturor personalitatilor politice, juridice si mediatice cu pozitie de impact in acest demers;
- Inundarea tuturor canalelor mediei virtuale cu mesaje favorabile Coalitiei pentru Familie si actiunilor acesteia;
Un mesaj special pentru colegii preoti si pastori:
- Este timpul dumneavoastra si Dumnezeu pentru aceasta v-a asezat acolo unde sunteti!
- Predicati frecvent valorile biblice ale familiei;
- Nu va lasati intimidati de fortele malefice care vor incerca sa va reduca la tacere;

Da, Biserica este locul cel mai potrivit pentru astfel de actiuni
, inclusiv in ziua de Pasti, altfel, in cativa ani ori va trebui sa acceptati compromisul, ori veti fi destituiti! Pregatirea si cresterea spirituala a membrilor nostri, o vom face noi abordand direct si clar aceste principii, sau o vor face media, cinematografia, sistemul de invatamant, guvernele si institutiile lumii, toate unite in slujba puterilor obscure care conspira impotriva credintei noastre!

-De aceea, in timpul cel mai scurt posibil, va rugam sa fotografiati o imagine cu biserica sau comunitatea dumneavoastra intreaga, in spatele unui afis in suportul Coalitiei pentru Familie (puteti cere designul la adresa de email afisata in subsolul ecranului). Va rugam sa mobilizati comunitatile dumneavoastra la o strangere de fonduri pentru finantarea campaniei de organizare a referendumului. La aceeasi adresa ne puteti contacta pentru mai multe amanunte legate de aceste demersuri.
Tuturor, va rugam:

Retransmiteti acest mesaj si popularizati-l pe toate canalele de comunicare in masa! Timpul este scurt, miza este uriasa, lupta este in toi!


Fii alaturi de Coalitia pentru Familie si castiga dreptul de a fi normal intr-o tara normala!

Pastor Cristian Ionescu
Presedinte
Coalitia pentru Familie, Credinta si Viata a Romanilor din America


.

Redactia TRIBUNA Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net