Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Atentat la democratie in numele „democratiei selective” – Putini dar galagiosi!

Comunicatul AEDO, cu privire la demersul de modificare a art. 48 din Constitutia Romaniei, este vadit tendentios si mincinos.

Fara a fi prezentate dovezi sau argumente se afirma ca initiativa de redefinire a casatoriei drept uniunea dintre un barbat si o femeie, in Constitutie, s-ar face prin "nerespectarea drepturilor civile in Romania".

Cum au ajuns la aceasta concluzie stupida numai ei stiu. Curtea Constitutionala a Romaniei a declarat demersul Coalitiei pentru familie perfect legal si constitutional.
In continuare comunicatul AEDO vorbeste despre "ratele mari de violenta impotriva persoanelor din comunitatea LGBT". Din nou, aparatorii noilor drepturi ale omului se folosesc de artificii emotionale pentru a obtine acceptarea comunitatii pentru aberatiile sustinute de ei si pentru a indemna institutiile europene "sa limiteze efectele militantilor religiosi ultraconservatori asupra statului democratic si a drepturilor omului".

Foarte interesant, pentru asa zisa Asociatie Europeana a drepturilor omului, a vedea casatoria ca fiind uniunea dintre un barbat si o femeie a ajuns sa fie o forma de "ultraconservatorism" si de "militantism religios". De cand sustinerea valorilor crestine conservatoare este extremism? De cand definirea casatoriei asa cum a gandit-o Creatorul este atac asupra drepturilor omului si a statului de drept?

Nu domnilor, tocmai aberatiile voastre submineaza democratia si statul de drept. Demersul nostru este unul democratic, dar incitarile voastre nu sunt altceva decat o forma de dictatura mascata. Este dictatura unei minoritati bolnave si galagioase care vrea cu orice pret sa-si impuna perversiunile drept normalitate, iar pentru aceasta se preteaza la orice metode inclusiv minciuna, dezinformarea si manipularea crasa.


Samy Tutac

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net