Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

CHICAGO: Cel mai fatal week-end de 4 Iulie al ultimilor ani, peste 100 de oameni impuscati, in ciuda fortelor suplimentare de politie

Cel mai fatal week-end de 4 Iulie al ultimilor ani, peste 100 de oameni impuscati, in ciuda fortelor suplimentare de politie

Peste 100 de persoane au fost impuscate in cursul week-end-ului de patru zile in Chicago, rezultand 12 decese. Asta in ciuda faptului ca peste 1000 de extra politisti au fost desfasurati pe strazi cu ocazia vacantei de 4 Iulie.

Numarul impuscaturilor din aceste zile calendaristice in Chicago este de obicei ridicat, dar in acest an a crescut vertiginos, dupa cum arata datele politiei. Anul trecut, in aceeasi perioada a anului, 66 de persoane au fost impuscate, patru dintre ele fiind ucise. Totusi, numarul impuscaturilor din acest an este mult mai mare decat un week-end asemanator din 2013, cand 73 de persoane au fost impuscate in intregul oras.

Aceste evenimente din week-end l-au inclus si pe fiul unui judecator din Cook County, impuscat si ranit vineri noapte, dupa ce a participat la funerariile unui prieten care a fost impuscat mortal luna trecuta, dupa cum relateaza Chicago Tribune. Alte impuscaturi au insemnat uciderea unui tanar de 21 de ani, care nu reprezenta o tinta, spun oficialii. Tanarul se afla in masin sa, in proximitatea orasului Riverdale, moment in care a aparut o masina din care s-a deschis focul spre o alta. Autoritatile spun ca tanarul a fost impuscat in fata si dupa ce a fost dus la spital a fost declarat mort.

Numarul omuciderilor in Chicago a depasit 323 in prima parte a anului 2017, ceea ce inseamna mai multe crime decat in aceeasi perioada a anului trecut. La inceputului acestui week-end, Presedintele Trump a scris pe Twieter: „Infractiunile si crimele din Chicago au atins asemenea proportii epidemice incat voi trimite sprijin Federal.

In aceeasi zi, politia din Chicago, agentii federali si procurorii au lansat o noua initiativa – Chicago Crime Gun Strike Force – depistarea armelor ilegale si infractorilor inarmati recidivisti din orasul care a fost afectat de crime in ultimile decade.

Aproximativ 20 de agenti suplimentari ai Biroului American de Alcool, Tutun, Arme si Explozibili (ATF) au fost trimisi la Chicago pentru a se alatura Departamentului de Politie din Chicago si Politiei Statului Illinois in investigarea impuscaturilor si pentru a depista traficantii de arme, au spus oficialii.

Scopul este de a condamna la nivel federal cat mai multi dintre acesti indivizi, care vor primi ani indelungati de inchisoare,” a declarat Anthony Riccio, seful Departalentului de Politie de crima organizata din Chicago. Aceasta unitate de forta actioneaza in baza informatiilor obtinute de la National Integrated Ballistics Information Network (NIBIN) si din catalogul digital ATF de insemne unice create atunci cand gloantele sunt trase – un fel de amprente pentru arme.

Anul trecut, Departamentul de Politie din Chicago a obtinut aproximativ 1500 de amprente de acest fel, reusind sa identifice armele folosite in multiple infractiuni. In anul 2016, Politia din Chicago a trimis spre analiza NIBIN mai multe gloante si cartuse decat Los Angeles si New York la un loc.

Traducere de: Timotei DINICA - Tribuna.US

Publicat in limba engleza de: RT.com - aici:

Deadliest July 4 weekend in Chicago in years, over 100 shot despite extra police

* * *

Vizitati-ne pagina oficiala pe Facebook pentru mai multe stiri si articole recente.
Romanian Tribune Newspaper (Chicago - USA)


Redactia TRIBUNA Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net