Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Cenaclul Retro, Chicago - ARMONII

Asa cum v-am promis, povestea noastra a continuat pe 4 Iunie, 2017 cu spectacolul Armonii, gazduit de Biserica Sfanta Maria din Chicago, prin bunavointa Preotului George Ursache si a Preotesei Ramona Ursache. La acest spectacol ne-au incantat in acorduri de chitara: Laura Sisu, Traian Balan, Corina Vlad, Stefan Cristoltean, Sorin Griza si Valentin Tomescu.

Alina Celia Cumpan, Marius Stan si Ligia Ana Grindeanu au exprimat emotia propriilor creatii poetice, iar din clasici au recitat Anda Cristoltean, Catalin Nicolae si Calin Marincas. Nu a lipsit nici cuvantul de suflet de acasa, prin vocea scriitorului si publicistului Ion Berghia, care ne-a amintit ca “limba noastra e o comoara” si “poezia este sora buna a muzicii”. Spectacolul a fost prezentat de Ligia Ana Grindeanu si Anda Cristoltean in paleta de culori si imagini oferita de Oana Moise. Ambianta a fost creata cu multa caldura de Lavinia Tomescu si Monica Voicu, iar sunetul si pregatirea scenica au fost asigurate de Ionel Voicu si Catalin Nicolae. Am avut parte de un public cald si receptiv, care ne-a rasplatit cu aplauze si a fredonat alaturi de noi cantece dragi noua, tuturor, despre iubire, tinerete, speranta, natura si dor de tara. Am avut onoarea sa ii avem alaturi de noi pe Consulul General al Romaniei la Chicago, domnul Tiberiu Trifan si pe doamna Consul Mihaela Deaconu. Le multumim pentru prezenta si pentru indemnul de a continua initiativa spirituala in mijlocul comunitatii romanesti.

Pana la urmatoarea intalnire, va dorim o vara frumoasa si nu uitati sa zambiti si sa va inconjurati de frumos si armonie…         

Consemnare de:
Ligia Ana Grindeanu


„De la afect la efect cu sobrietate, a fost un spectacol bine ritmat, cu muzica retro si poezie...romaneasca. N-am sa uit niciodata atmosfera din sala, parca eram pe vremea cand eram la Cenaclul Flacara si fredonam versurile impreuna cu artistii. Evenimentul a fost unul deosebit, publicul a fost incantat, si asteapta cu nerabdare o noua provocare...un spectacol foarte bun, EXPLOZIV !!! Multumesc artistilor si-i felicit, din toata inima, pentru prestatia lor!”

Consemnare de:
Lucian MuresanuRedactia TRIBUNA Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net