Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

SHARE & CARE for Moldova! Colectare de donatii si ajutoare umanitare in Chicago - ONE WEEK ONLY!

APEL UMANITAR PENTRU ROMANII DIN CHICAGO

Lucrarea Misiunii Micul Samaritean este cunoscuta comunitatilor romanesti si moldovenesti din Chicago inca din1990. Ea si-a desfasurat in ultimul timp activitatea mai mult in Republica Moldova, dar a raspuns unor apeluri de ajutor si in alte tari precum India si unele zone din America latina.

CONTAINER CU AJUTOARE DIN CHICAGO!

Primul container din acest an cu pachete de ajutoare umanitare si proiectul Fata Copilului a fost trimis din Hickory North Carolina, si a ajuns deja la Chisinau.  Al doilea container, este programat pentru inceputul lunii august si va fi trimis din Chicago. Cea mai mare parte de pachete s-au adunat cu proiectul Fata Copilului, dar mai sunt inca fotografii disponibile ale copiilor care inca nu au nici un sponsor, asa ca apelam la aceia dintre dvs. care doriti sa le intindeti o mana de ajutor s-o faceti cat de curand posibil. Fie ca alegeti sa sponsorizati pachetul unui copilas sau mai multi, va rugam sa ne contactati pentru a va pune la dispozitie datele necesare.

Cu toate ca Misiunea Micul Samaritean si acum ca intotdeauna, la fiecare proiect, a cautat  sa stranga darurile si ajutoarele necesare pentru a cuprinde toti copiii, avem neajunsuri si sunt inca copii carora li s-a dat speranta de a primi ceva dar care inca nu au cine sa le intinda o mana binevoitoare. Toti acesti copii sunt din scoli rurale in acelasi sat cu ceilalti copii care au deja cate un sponsor si care vor primi pachetele de ajutoare. Ne este greu sa ne gandim cum se vor simti acestia care nu au si nu ar primi un ajutor.

Mai avem deci nevoie de pachete care sa contina macar un dar simbolic, o punga cu un prosop, sapun, sampon si o pereche sau doua de ciorapi noi, care sa stie ei ca vin din Chicago. Ceva dulciuri vom mai adauga noi acolo in Moldova, precum si alte alimente si va fi mare bucurie pentru copii sa primeasca aceste daruri.

Daca doriti sa participati va rugam sa aduceti aceste bunuri in saptamana 1 august pana la 7 august la adresa biroului nostru din Chicago:

In cladirea:
        HOWARD COMMONS
        6201 W. Howard Street, Suite B4
        Niles, IL 60714
        Tel. (847) 477-3498

MAI MULTE DESPRE MISIUNEA MICUL SAMARITEAN

RADIO Micul Samaritean este singura retea de Radio Crestin acoperind 24 din 24 de ore intreaga tara, Europa si pe internet oriunde sunt doritori sa poata accesa programele si muzica crestina transmisa atat in limba romana cat si in limba rusa fiind astfel apreciata si in zonele rurale de sud ale R. Moldova unde majoritatea populatiei este mai putin vorbitoare de limba romana.

LUCRAREA UMANITARA s-a desfasurat intens pentru peste 20 de ani in orfelinatele de Stat care gradual se inchid acum.  Micul Samaritean este implicat in continuare mai mult in zona rurala, dincolo de nevoile celor orfani, cautand sa raspunda nevoilor  familiilor sarace si batrani singuratici uitati de vreme.

PROIECTUL FATA COPILULUI a implinit 15 ani. Mii de copii au primit pachete, rucsace cu rechizite scolare, lucruri de uz igienic, incaltaminte, lengerie, toate acestea fiindu-le atat de necesare pentru ei.
.
.
.
Va invitam sa vizitati pagina noastra de internet:  www.lsmglobal.org
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Redactia TRIBUNA Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net