Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Congressmanul Californian Dana Rohrabacher are un competitor republican pentru Congres in persoana romano-americanului Stelian Onufrei

Congressmanul Californian Dana Rohrabacher are un competitor republican pentru Congres in persoana romano-americanului Stelian Onufrei

In timp ce congressmanul Dana Rohrabacher a petrecut saptamana evitand reporterii care doreau sa afle daca stia ca a fost considerat spion rus ani de zile, un alt competitor a fost anuntat pentru pozitia de congresman in cel de-al 48-a district al Congresului federal al SUA.

Dar spre deosebire de advsesarii sai democrati deja anuntati – omul de afaceri si avocat Harley Rouda, brokerul si neurologul Boyd Roberts, medicul oncolog si fost profesor UCI Dr. Hans Keirstead – Stelian Onufrei este republican.

„Orange County a fost piatra de temelie a conservatorismului din California,” explica omul de afaceri in varsta de 52 de ani, despre decizia sa de a se confrunta cu un alt republican pentru nominalizarea GOP din 2018. „Succesul nostru ca stat este datorat acestei regiuni, care s-a exprimat cu indrazneala pentru valorile americane. Sunt mahnit ca o regiune respectata si prestigioasa ca a noastra a devenit in mare parte neauzita, neobservata si aparent uitata in capitala natiunii.”

Onufrei continua: „Atribui acest fapt conducerii slabe care ne-a impovarat de ani de zile. Reprezentantului Dana Rohrabacher nu-i mai pasa de oamenii pe care ii serveste, este un deputat care a uitat de mult de ce a ales acest drum.”

Nascut in Romania comunista, migrand in Statele Unite la 19 ani si demarand rapid o afacere cu instalatii solare inainte de a trece la constructiile rezidentiale, Onufrei nu face niciun comentariu pe tema scandalului Rusia ce l-a inghitit pe Rohrabacher, la fel si pe administratia Trump. Ultimile stiri despre congresmanul favorit al lui Vladimir Putin sunt ca presedintele Comisiei pentru Afaceri Exerne al Camerei Reprezentantilor, Ed Royce (R-Fullerton), a respins cererea lui Rohrabacher de a calatori la Moscova imediat dupa instalarea lui Trump – pentru ca momentul era nepotrivit. De asemenea, asistentul principal al lui Rohrabacher, Paul Behrends, a fost demis din pozitia de director administrativ al unei subcomisii de Politica Externa a Camerei pe care seful sau o conducea, din cauza relatiilor lui Rohrabacher cu grupurile de interese pro-Rusia.

Nu, in anuntul sau, Stelian Onufrei face referire la un alt proiect al lui Rohrabacher, numindu-l „un politician care face orice, dar care nu ii reprezinta pe cei care l-au imputernicit atat de mult si pentru care acum cel de-al 48-lea District Congresional din California este cunoscut pentru un alt motiv complet diferit, de cand oponentul meu are distinctia de fondator al Grupului Congresional Marihuana din D.C.” (acolo se duce votul MMJ, Stelly!)

Onufrei a adaugat: „Districtul nostru congresional este unul dintre cele dintre cele mai cautate si prestigioase locatii din toata America. Detinem o mostenire extraordinara a diversitatii, economie puternica si lideri curajosi. Aceasta bogata istorie a fost adesea subreprezentata in salile Congresului, din cauza unor politicieni slabi, fricosi, care refuza sa sustina prin-cipiile care au transformat America in cea mai ilustra tara din lume. Avem nevoie de lideri puternici care sunt dispusi sa poarte mantaua justitiei, libertatii si un guvern cu raspundere limitata, acestea fiind temele campaniei mele.”

Onufrei spune ca si-a finantat campania cu 500.000 dolari din fondurile proprii, campanie ce are ca prioritati economia, reforma fiscala, reforma educatiei, restaurarea libertatii religioase si ceva ce Rohrabacher a spus atunci cand a fost ales prima data in Congres, in 1989: limitarea mandatului congresional.

Matt Coker
Orange County Weekly

Traducere de Timotei Dinica pentru TRIBUNA Romaneasca - Chicago
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Redactia TRIBUNA Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net