Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Cristian IONESCU: Retrograzi, la stanga sau la dreapta, inainte sau inapoi, dupa care in sus sau in jos!

 POPAS PENTRU SUFLET:

 RETROGRAZI, LA STANGA SAU LA DREAPTA, INAINTE SAU INAPOI, DUPA CARE IN SUS SAU IN JOS!

Adevarul, ziarul adica, a publicat un articol despre cum Coalitia pentru Familie si colegii conservatori din Romania si America incearca sa intrerupa si sa devieze traseul european al tarii noastre, imbrancindu-l hat, departe, undeva inapoi intr-un trecut ne-democratic.

Aluziile autorului acestui articol sunt tintite cu claritate spre evanghelicii din Romania si SUA: baptisti, penticostali, crestini dupa evanghelie, pesedisti sau penelisti, nu conteaza…

In colaborare cu omologii lor americani, acestia ar incerca sa izoleze Romania, sa o destabilizeze si sa ii strice viitorul european, glorios.

Ciudat, domnul autor dovedeste o amnezie controlata cu privire la unele amanunte legate de demersul Coalitiei pentru Familie:

  1. Pozitia de initiativa si implicare decisiva a Bisericii Ortodoxe Romane in acest proiect! Alianta Evanghelica a cultelor neoprotestante are maxim 1 milion de membri. De unde, atunci, cele 3 milioane de semnaturi? Citatele mentionate in articol apartin exclusiv evanghelicilor, niciunul de-al preotilor ortodocsi sau catolici.

  2. Cu aceasta initiativa voteaza multi alti parlamentari, nu doar cei doi-trei evanghelici carora adevarul, ziarul, le pomeneste numele.

  3. In articol este mentionata vizita liderilor Coalitiei in SUA, autorul mentionand prezenta acestora la evenimente evanghelice si intalnirea lor cu personalitati din aceasta sfera, dar uita sa adauge intalnirea cu liderii organizatiilor ortodoxe romane din SUA si suportul acestora pentru demersul Coalitiei!

CONCLUZII:

  • Articolul publicat in ziarul adevarul este o tentativa periculoasa de a sugera ca, de fapt, Coalitia pentru Familie este o actiune subversiva a conservatorilor din cultele neoprotestante din Romania si Statele Unite. Fals! In realitate, acest demers este unul larg, cuprinzand toate spectrele societale, religioase si institutional-politice din Romania!

  • Autorul acestui articol si, de ce nu, tot ziarul ar trebui sa-si insuseasca temeinic cateva lectii din istoria apropiata si indepartata a ceea ce se intampla atunci cand homosexualitatii nu i se pun garduri cat de inalte si puternice! Aici nu vorbim de inclinatia si preferintele unei societati, ci de insasi supravietuirea acesteia!

  • Bineinteles, acesti domni ar trebui sa mai mearga si pe la biserica, oricare, poate or auzi un lucru ori doua despre ce parere are si Dumnezeu, de care adevarul nu zice absolut nimic, de parca n-ar exista…

  • In fine, demersul Coalitiei nu este doar despre a lua-o la stanga sau la dreapta, inainte sau inapoi, ci in sus sau in jos! Si in jos, de rapa rapelor se duc toate civilizatiile (inclusiv europene, dar si americane) care desconsidera valorile sacre ale Creatorului!

Ah – sa nu uit – desigur, articolului i-ar fi lipsit sarea si piperul daca nu zicea ceva si de… Putin! ??

 Cristian Ionescu - Pastor

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Cristian Ionescu - Pastor

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net