Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

"Avocatul mic cu capul mare" il da in judecata pe Basescu

Aurelian Pavelescu (foto), prim-vicepresedintele PNTCD si candidat la primaria generala, a anuntat ca il va da in judecata pe Traian Basescu pentru discriminare pe motive politice. PNTCD considera atacul presedintelui Basescu la adresa candidatilor la Primaria Generala a Bucurestiului o incalcare grava a Constitutiei si aminteste ca seful statului nu are dreptul sa se implice in lupta politica.

„Il compatimesc pe Traian Basescu"

„Am fost unul dintre putinii tineri promovati de Alianta D.A. M-am delimitat insa de atitudinea totalitara, de dorinta de putere absoluta pe care a demonstrat-o presedintele Basescu. Aceasta situatie trebuie sa inceteze, motiv pentru care am apelat la justitie ca ultima solutie in fata abuzurilor presedintelui", a declarat Aurelian Pavelescu.

„Il informez pe Traian Basescu ca inaltimea mea precisa este 1,75 si in mod cert sunt mai inalt decat domnia sa, iar in ceea ce priveste marimea capului ii las pe altii sa aprecieze, la propriu si la figurat. Il compatimesc pe Traian Basescu si nu-i inteleg ura viscerala impotriva mea, in conditiile in care i-am fost avocat in dosarul Flota", a mai spus Pavelescu.

Duminica dupa-amiaza, Traian Basescu, dupa un pranz cu Vasile Blaga, Liviu Negoita si Adriean Videanu, a spus despre Pavelescu ca este „un avocat mic cu capul mare" si l-a acuzat de blaturi in presupuse negocieri cu reprezentantul PSD in cursa pentru Bucuresti, Cristian Diaconescu.

Alexandru Macoveiciuc - Adevarul

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net