Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

DOROFTEI SI OGLINDA FERMECATA “ Oglinda ,oglinjoara,cine este cel mai bun boxer din tara?”Iar oglinda,fidela stapinului sau si tremurind in fata maretiei sale raspunse: “TU,Stapine ! “

Cam asa incepe ritualul de dimineata a lui Leonard Doroftei,fost campion mondial la box, actualmente circiumar in Ploiesti. Si asta in fiecare zi a anului, inainte de a se spala pe dinti , de a-si bea cafeaua si de a face exercitiile fizice necesare  exercitarii meseriei de zi cu zi, de circiumar.

Eu nu stiu de unde si-a procurat oglinda aceea ! Poate ca a avut-o de zestre, sau mostenire de familie  sau poate ca a primit-o  cadou de la Yvon Michel (fost asociat la Interbox )cind a pierdut centura mondiala la Bucuresti fara a primi nici un pumn! Ce ironic!

Cert este ca oglinda nu este buna.Ori e proasta ,ori e aburita, ori e “Made in China”. Caci altfel nu-mi explic, cum de poate sa-i insufle atita rautate si invidie lui Doroftei.Nu este meci a lui Lucian  Bute,la care el sa nu apara pe posturile de televiziune sau la radio si sa nu critice. TOTUL! Prestatia lui Lucian, calitatea adversarilor, deciziile arbitrilor,corectitudinea meciurilor,deciziile clubului Interbox la care este legitimat Lucian .

 Mosule, nu te mai suport si ti-o spun scurt, pe romaneste : “ GIVE ME A BREAK !”

Am fost fericit in ianuarie 2002  cind ai ajuns campion mondial, dar m-ai dezamagit dupa aceea .Si ma dezamagesti in continuare cu stilul tau de a fi !Tot timpul cind apari la televizor ,iti uiti creierul acasa ! De fapt , ce mari meciuri ai avut si tu? Cu Balbi, Spadafora  si Gatti. Ultimul, cu adevarat un mare campion,  te-a pus la podea de nici n-ai avut timp sa realizezi ca a inceput meciul. Ai iesit din ring,ti-ai incasat banii (si Oscarul ?...)si ai plecat acasa spunind adio carierei  .Daca erai asa mare boxer cum te pretinzi, era invers ! Sa nu mai vorbim de dezamagirea ce am avut-o cind nu te-ai calificat la cintar pentru meciul de la Bucuresti din octombrie 2003 cu Callist, cind ai pierdut centura mondiala. Un an si jumatate,atit a durat ” marea ta cariera” de campion in box.

Lasa-l in pace pe Lucian ! El are cariera lui de urmat asa cum tu ai avut-o pe a ta !  Timpul tau a trecut ! Acum traim in “Era Lucian Bute” si este frumos. Mai frumos decit poti tu sa-ti imaginezi.Si nu ne strica bucuria cu rautatile tale! Daca  vrei sa ramai in sufletele noastre ca si campion ,TACI !  Daca nu,  da-ne cite o bere pe gratis la circiuma  ta si te  vom aprecia ca si circiumar !

Si  cumpara-ti alta oglinda! Asta pe care o ai ori e proasta ,ori e aburita ori e “Made in China”!

Leo Tibrea , ultrash BUTE

 P.S.

Urania a prezis ca astrele iti vor fi favorabile pentru afaceri in perioada august- septembrie daca vei vinde berea si micii mai ieftin cu doi lei. Iar despre dragoste…. a spus sa-ti intrebi oglinda….

 

 

Leo Tibrea - Tribuna Romaneasca - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net