Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

LUNI MERGEM CU PLUGUSORUL LA BARNEVERNET

Excelenta ideea de a… colinda Barnevernetul! Dar cei de la centru nu prea stiu multe. Luni, din Romania, toata Europa, apoi din SUA, sa sunam sau sa trimitem email-uri la sediul local care este vinovat de rapirea copiilor familiei Bodnariu. Accesati adresa de mai jos si aplicati serviciul de traducere prin Google. Uluitor, Barnevernet isi face reclama de proportii comerciale, instigand pur si simplu populatia sa reclame orice li s-ar parea suspicios, cu promisiunea ca vor actiona prompt si ferm! Acolo este si adresa pentru mesaje electronice! 

Mai jos, aveti numele, functiile si numerele de contact pentru Luni. 

Si mai jos, un mesaj de la fratele Daniel Bodnariu despre zilele de nastere ale copiilor. Atentie: apropós de legile „minunate” norvegiene? Dupa legile lor, parintii ar avea voie sa converseze macar telefonic cu fetele mai mari! Nu le-au permis nimic pana acum! La reclamatia lui Marius si Ruth, reprezentantii Barnevernet au raspuns asa, nemernicii: „Nu va permitem pentru ca trebuie sa mai avem inca un interviu cu ele si dupa aceea!” Serios? N-au avut timp pana acum? Si interviul cand o sa fie, dupa ce le dau la adoptie? 

Cei care inca sustineti Barnevernet, direct (ii considerati vinovati pe parinti si justificati actiunile Barnevernet) sau indirect (considerati ca exageram sau ca nu avem strategii corecte), nu acum ci atunci cand se va dovedi ca ati gresit, daca dintr-o data va veti alatura discret ca si cum tot timpul ati fi fost de aceasta parte a baricadei, atunci sa va vedem nerusinarea!

https://www.naustdal.kommune.no/tenester/oppvekst/barne-og-familievern/
Monica Loen-Grov Barnevernleiar 971 63 330
Mariann Juklestad Barnevernskonsulent 915 49 749
Gry Øksendal Barnevernskonsulent 40722106

Am sunat la hot-line Barnevernet si mi-am exprimat ingrijorarea despre copiii fam. Bodnariu. Mi s-a spus ca au primit foarte multe telefoane dar nu pot sa ne ajute, dar sa sunam  la Barnevern Naustdal in ziua de Luni; eu am gasit cateva telefoane de acolo si putem sa-i sunam si sa ne exprimam ingrijorarea, ca n-am putut sa vorbim cu copiii, ca nu le-am putut trimite cadouri de Craciun, ca urmeaza zilele lor de nastere: Naomi pe 7 Ianuarie, Matei pe 9 Ianuarie si Eliana pe 11 Ianuarie, si vrem sa vorbim cu ei si sa le trimitem cadouri.”

Popas pentru suflet
Cristian Ionescu

(Foto si versurile sunt adaugate mesajului orginal si sunt semnate de Redactia Tribuna Romaneasca)

Pastor Cristian IONESCU - Chicago

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net