Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Premierul Dacian Ciolos: Guvernul este alaturi de familia Bodnariu; situatia este sensibila

Premierul Dacian Ciolos a declarat ca a discutat miercuri cu ministrul de Externe, Lazar Comanescu, despre cazul familiei Bodnariu din Norvegia, aratand ca situatia este sensibila si ca statul roman va folosi toate mijloacele pe care le are la dispozitie in acest caz.

"Am avut chiar astazi dimineata o discutie pe acest subiect cu dl. ministru Comanescu. Situatia este sensibila pentru ca daca facem presiuni prea mari si insistam prea mult — autoritatile norvegiene au actionat pe baza unei legislatii care este foarte stricta din punct de vedere al protectiei copiilor nu doar pentru copii din parinti straini, ci chiar si pentru copii norvegieni si este important sa pastram legatura — poate sa se intoarca impotriva familiei respective si a eficientei cu care putem actiona. Pot sa va asigur ca suntem in contact permanent si cu familia. Din cate stiu chiar parintii au solicitat ambasadei si ministerului sa fie cat mai discreti in modul in care actioneaza in relatie cu autoritatile pentru a pastra acest canal institutional. Pot sa va asigur nu numai ca suntem in contact dar vom folosi toate mijloacele pe care le avem, eficiente, daca va fi nevoie inclusiv statutul nostru de stat membru al UE, dar este important sa pornim de la legislatia norvegiana pentru ca aceasta este cea care primeaza, sa clarificam lucrurile si sa ajutam familia sa-si clarifice lucrurile", a afirmat Ciolos, la Antena 3.

El a precizat ca MAE, prin intermediul ambasadei Romaniei, este in contact cu aceasta familie inca din momentul in care au inceput problemele.

"Sunt niste chestiuni administrative care au fost rezolvate in regim de urgenta de MAE si ambasada — acte, documente care sa ateste inclusiv cetatenia romana a familiei si a copiilor pentru ca autoritatile romane sa poata face anumite demersuri, acorda ambasada inclusiv asistenta juridica familiei respective, este in contact cu autoritatile norvegiene si va continua sa fie", a spus Ciolos.

Premierul a subliniat ca statul roman este alaturi de familia Bodnariu.

"Daca este nevoie de un semnal ca statul roman este alaturi de familia respectiva acest mesaj pot sa-l transmit foarte clar din partea Guvernului", a aratat Ciolos.



AGERPRES/(A-autor: Florentina Peia, editor: Adrian Dragut)

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net