Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Cazul familiei #BODNARIU din Norvegia prezentat la Antena3

Drama copiilor romani din Norvegia luati de langa parinti

Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie va propune autoritatilor din Norvegia sa permita plasarea copiilor familiei Bodnariu la unchiul patern din Romania, a anuntat, sambata, Alessandra Stoicescu la Q&A.

Copiii au si cetatenie romana, dar Romania nu poate cere repatrierea lor, pentru ca nu sunt neinsotiti, ei traind in Norvegia alaturi de parintii lor si s-ar putea cere incredintarea lor unchiului patern, Daniel Bodnariu.

Cazul este monitorizat atent si de Ministerul Afacerilor Externe.

”Singurul lucru pe care ne bazam este ca aici le este mai bine cu o ruda, decat cu familii straine, unde sunt separati. Nu ne-am mai intalnit cu un asemenea caz pana acum” a spus Gabriela Coman, presedintele ANPCDA.

”Sunt in Bergen, la 3 - 4 ore de mers cu masina. Fratii nu s-au mai vazut intre ei. Copiii si-au aratat dorinta de a fi impreuna, li s-a refuzat acest lucru. Doamna directoare de la scoala unde merg fetele mari a sunat la Protecta Copilului si si-a exprimat ingrijorarea ca sunt disciplinate acasa. Chiar ea a spus ca nu crede ca sunt abuzate fizic” a explicat Daniel Bodnariu, unchiul copiilor.

Copiii sotilor Bodnariu - romanul Marius Bodnariu, inginer IT, si sotia sa norvegianca Ruth, asistenta medicala -, dintre care cel mai mic are doar cateva luni, au fost luati de la parinti de Serviciul de protectie a copilului din Norvegia, Barnevernet, in noiembrie, dupa ce cele doua fete, cele mai mari din familie, ar fi spus ca primesc corectii fizice de la parinti.

Sambata, in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti a avut loc un protest in semn de solidaritate cu familia Bodnariu, la care au participat cateva sute de persoane.

VIDEO: Cazul familiei #BODNARIU din Norvegia prezentat la Antena3

Cazul familiei #BODNARIU din Norvegia prezentat la Antena3


Antena3

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net