Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Sute de romani protesteaza impotriva Norvegiei la Bucuresti. Care e nemultumirea?

  UPDATE: Protestul s-a incheiat fara incidente. Noi proteste de strada vor avea loc la inceputul lunii ianuarie cand este posibil ca protestatarii sa fie multi mai multi. Pana atunci se vor incerca si alte cai de discutii/presiuni asupra autoritatilor norvegiene atat in tara cat si in strainatate.

Sute de persoane protesteaza la aceasta ora impotriva serviciului norvegian de protectie a copilului - Barnevernet - care a confiscat la propriu copiii unei familii din Romania care locuieste in Norvegia pentru acuzatii penibile.

Vezi: Au recitat o poezie de la Biserica si le-au luat copiii: Drama traita de un roman in Norvegia / FOTO

Protestul este legal organizat si are loc in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti.

content-image

”Prin acest protest in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti dorim sa atragem atentia asupra abuzurilor facute de Barnevernet (Protectia Copilului din Norvegia) in cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu si in cazul zecilor de familii ai caror copii au fost confiscati de catre aceasi institutie in ultimii ani. Norvegia, Europa si intreaga lume trebuie sa cunoasca dramele pe care Barnevernet le produce in randul familiilor prin abuzurile pe care le face. Autoritatile norvegiene trebuie sa primeasca acest mesaj si sa intervina institutional pentru a stopa metodele folosite de catre aceasta institutie de “protectie a copilului”, metode prin care distrug familia, deopotriva parintii si copiii.

content-image

La acest moment, copiii sunt tinuti nejustificat in trei familii surogat, iar in data de 15 Decembrie 2015, in urma unei intalniri cu Barnevernet, parintilor li s-a comunicat ca autoritarea de protectie a copilului vrea sa ii cunoasca mai bine si sa-i consilieze abia in luna Februarie 2016, dar ca in acelasi timp demareaza procedura de adoptie pentru toti cei 5 copii ai familiei.”, sustin organizatorii protestului.

Vezi: Cazul romanilor lasati fara copii de statul norvegian: Cum actioneaza Ministerul de Externe

content-image

Stiri pe surse - Denisa Miron, Colaborator

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net