Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 293
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

DOMNULE PRESEDINTE IOHANNIS NU-MI PERMIT SA VA SOMEZ…

Dar imi permit sa va cer ceva….Niciodata nu v-am cerut nimic pana acum. Si nici nu intentionez sa cer pentru mine sau familia mea. Am cerut in schimb altora sa va sustina in rugaciune, sa va voteze si sa aiba incredere in dumneavoastra. Si o voi face in continuare, deoarece am convingerea ca Dumnezeu, in providenta Lui, a hotarat sa fiti Presedintele Romaniei, intr-o perioada dificila pentru natiunea noastra.

Domnule Presedinte, anul acesta ne-am apropiat cu inimile indurerate de Sarbatoarea Nasterii lui Cristos. Drama familiei Marius si Ruth Bodnariu, despre care ati fost informat, este drama natiunii noastre. V-am ascultat mesajul de Craciun de cateva ori si pot spune ca accentul pe familie m-a impresionat profund. Dar, Domnule Presedinte, avem nevoie de “un pas mai departe.”

Cei cinci copii frumosi ai familiei Bodnariu, cetateni ai Romaniei, rapiti de o organizatie cu ideologie nazista, numita Barnevernet, au fost privati de iubirea parintilor lor in noaptea de Craciun. Domnule Presedinte, nu-mi permit sa va somez, dar va cer insistent, chemati-o pe doamna ambasador a Regatului Norvegiei si transmitet-i ca asteptam fapte concrete, nu expicatii in spiritul corectitudinii politice. Trimiteti-l pe domnul ministru de externe la Oslo, sa transmita direct guvernului norvegian ca ne vrem inapoi copiii tinuti departe de parintii lor. Sta in puterea lor sa faca acest lucru. Ei au creat Barnevernetul, nu Barnevernetul a creat statul norvegian.

Domnule Presedinte, ati vorbit in campanie despre recapatarea demnitatii si despre recapatarea respectului ca si natiune. Domnule Presedinte, o tara care isi abandoneaza copiii nu va fi niciodata o tara respectata. Aducerea inapoi acasa, a copiilor Bodnariu, nu este doar obiectivul unei familii, este obiectivul unei natiuni care merita respect si care isi dovedeste demnitatea. Domnule Presedinte, Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va dea curajul necesar sa faceti din Romania o tara respectata.

Pastor Samy Tutac Ph.D.
Presedinte
Comunitatea Bisericilor Crestine Baptiste Timisoara


 

baptist-tm.ro

Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net