Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago – ISSN 1556-1135
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Din Editia Tiparita:
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 242
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite
MICA PUBLICITATE
TOATE ANUNTURILE PUBLICATE IN PAGINILE DE "MICA PUBLICITATE" DIN EDITIILE TIPARITA. Cautari si oferte de locuri de munca in SUA / Inchirieri locuinte / Vanzari si Cumparari / Matrimoniale / Evenimente Speciale / Felicitari / si multe altele.
REDUCERI DE PRETURI - OFERTA SAPTAMANII > Market Place on Oakton - "Skokie's Premier Fresh Store".. Citeste »
Scoala de Muzica Logos din metropola Chicago, isi incepe sesiunea de iarna pe data de 15 Octombrie.Pentru mai multe informatii si inscrieri, va invitam sa vizitati websitul scolii la:www.logosmusic.org sau sunati la numarul (312) 857-5761Logos School of Music is starting the Winter Quarter on Mo... Citeste »
Magazinul alimentar MARKET PLACE ON OAKTON este specializat in produse europene si va ofera o gama larga de alimente si produse importate din Romania, Iugoslavia, Bulgaria si zona Europei de est.REDUCERI SAPTAMANALE postate on-line la adresa:www.MarketPlaceOnOakton.comMentionati ca ati vazut reclama... Citeste »
Clubul de gimnastica VIKINGS din Niles ANGAJEAZA ANTRENORI DE GIMNASTICA.Localizat in aceeasi cladire cu Romanian Heritage Center si A-American Custom Flooring. Citeste »
LOC DE MUNCA DISPONIBIL IMEDIAT IN CHICAGO: Building Engineer / High Rise Building cu 150 apartamente de lux langa Lake Shore Drive. ----------------------------------------------------------------- Candidatul ideal pentru acest loc de munca trebuie in primul rand sa fie foarte serios cu refer... Citeste »
Cabinetul stomatologic "The Art of a Smile" din Skokie, patronat de Doamna Dr. Diana Racean - la aceeasi locatie de 10 ani, ANGAJEAZA RECEPTIONISTA. Citeste »
experienta-trebuie sa aibe min. 2 ani experienta si record bun.Platim foarte bine!Cei interesati sunt rugati sa sune la:(224) 616-8163 Citeste »
Companie serioasa si cu vechime patronata de romano-americani angajeaza imediat lucratori pentru instalat si raschetat parchet.NECESAR: - minim 3 ani experienta in SUA si drept de lucru!Plata foarte buna!Pentru detalii sunati la: (847) 998-8195 MIKE Citeste »
 compassionate...NOW HIRING: Live-In Caregiver We are hiring compassionate individuals to provide non-medical in-home care services and assistance to seniors and disabled adults. Job Duties:- Companionship and conversation- Meal preparation, Medication reminders- Assist with errands and ap... Citeste »
Employment Opportunity - 10% Dispatch- Fuel Cards       with discounts- IFTA preparation- Trailers available(224) 938-9143NOVA LOGISTICS INC.Des Plaines, IL Citeste »
Companie serioasa si cu vechime patronata de romano-americani angajeaza imediat lucratori pentru instalat si raschetat parchet.NECESAR: - minim 3 ani experienta in SUA si drept de lucru!Plata foarte buna!Pentru detalii sunati la: (847) 998-8195 MIKE Citeste »
EXCELENTA PENTRU CASA DE VACANTA! Bucatarie si baie mare moderna, 1 camera mare, 1 hol, garaj, mansarda, incalzire centrala si apa in toata casa din statie proprie de hidrofor. Casa este situata la soseaua principala si detine o suprafata mare de pamant si padure in spate, precum si pomi fr... Citeste »
Bunicuta harnica, sanatoasa, vesela si plina de energie, doresc sa-mi gasesc un loc de munca intr-o familie serioasa in suburbiile de nord ale orasului Chicago.  Am masina si referinte foarte bune de la familii si persoane de incredere. Pentru relatii suplimentare ma puteti contacta la tel. (22... Citeste »
TRANSPORTATION COMPANY IS NOW HIRING CDL-A OWNER OPERATORS.WE OFFER:-90% PAY OR $ 1.40 (CALL FOR DETAIL)-FUEL CARDS-NEW TRAILERS-CASH ADVANCE -DIRECT DEPOSIT-IFTA-REGISTRATION-QUICK PAYWE SPEAK POLISH ,RUSSIAN ,ROMANIAN , BULGARIAN , SERBIAN AND SPANISH.FOR MORE INFO CALL: (847)258-5526 or (847)258-... Citeste »
Asistenta medicala cu studii in SUA, 34 de ani, 1,85m, fara obligatii, doresc cunostinta pentru relatie serioasa de prietenie-casatorie, cu roman crestin cu cetatenie americana pana in 40 de ani, fara obligatii. Ma puteti contacta la email: dora2003@yahoo.com       ... Citeste »
* Doriti sa felicitati un prieten sau rudenie pentru o ocazie speciala? * Doriti sa transmiteti un mesaj de condoleante unei persoane sau familiii din comunitate? Pentru un timp limitat orice anunturi de acest gen, ziarul Romanian Tribune va pune la dispozitie la GRATUIT cu spatiu desemnat acestora ... Citeste »
Sunt o doamna cu varsta de 55 de ani si caut un job in cleaning sau babysitting. As putea ajuta o famile la curatenie, calcat, spalat, sau la ingrijirea unui copil. Sunt disponibila si la ore mai tarzii. Vorbesc limba romana si maghiara. Nu conduc dar ma pot deplasa cu autobuzul sau ma poate duce fi... Citeste »
Great Care Nanny Agency ofera o pozitie de part-time nanny la o familie de americani cu 2 copii de 7ani /11 ani, 5 zile de la 2/3pm-7pm plata 15-17$/h in Highland Park (60053). Cerinte: referinte si experienta in US; carnet de conducere; varsta intre 22-35 de ani; Engleza buna/foarte buna; seriozita... Citeste »
De vanzare casa de batrani licenta de stat - 12 locuri 4 ani vechime; venitul este bun. Locatia - Michigan. Tel. (734) 678-1098 Citeste »
Posesor de colectie filatelica internationala, schimb, cumpar sau vand (la preturi rezonabile) timbre filatelice. Informatii la telefon (718) 335-7992 sau prin e-mail: ddart@yahoo.com     Citeste »
Roman, cetatean american, 62 de ani, fara vicii si fara obligatii, sensibil, credincios, doresc prietenie sau casatorie cu o doamna serioasa, rezidenta sau nu in SUA (ma deplasez in functie de caz). Tel.la: (347) 662-4247. * *Roman-american 56 de ani, situatie materiala stabila, doresc prietenie /... Citeste »
Ma numesc Cornelia, locuiesc in Chicago, zona Irving-Park/Kedzie, la casa cu curte. Caut loc de munca in ingrijirea copiilor. Am experienta cu copii mici de la 3 luni la 3 ani. Sunt o persoana matura, serioasa, iubitoare de copii, fapt dovedit de referintele de la locul de munca anterior. La... Citeste »
Cautam urgent cuplu respectabil, care doreste sa lucreze la curatenie la birouri, de duminica pana joi, dupa ora 6 seara. Locatia este pe strada Oakton, in Niles. Daca va intereseaza, sunati la: (866) 850-4454 si lasati mesaj. Va vom returna telefonul imediat. Caut caregiver in statul Arizo... Citeste »
DE VANZARE CASA DE BATRANI licenta de stat; 12 locuri; 4 ani vechime; venitul este bun; locatia - Michigan. Tel: (734) 678-1098 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Doamna serioasa caut de lucru ca nanny, live-in or come and go. Ma puteti contacta la aglavan@ymail.com Femeie serioasa, curat... Citeste »
DAN TRUCKING INC. - Angajam soferi cu CDL (singur sau echipa). NEW VOLVO TRUCKS! Automatic Transmission. Top Pay! Dan Bujor (586) 321-3538 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Tanar de 27 ani cu permis de Illinois, cu experienta in constructi, caut job in orice domeniu. Am si masina pentru depl... Citeste »
DE VANZARE CASA DE BATRANI licenta de stat; 12 locuri; 4 ani vechime; venitul este bun; locatia - Michigan. Tel: (734) 678-1098 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Ma numesc Mihaela, am 23 ani si lucrez de luni pana vineri ca babysitter. Fac si curatenie dar sunt disponibila si in weekend. Dac... Citeste »
DIANE HOME CARE cauta persoane pentru ingrijirea persoanelor cu dizabilitatii. Program: 9 am- 5 pm. Informatii la:( 773) 406-2955 sau (847) 675-6092  Inchiriez un apartament remodelat cu 2 bedrooms. Adresa 9142 Keating Ave. Skokie (la intersectia Skokie Blvd. cu Church). ... Citeste »
Angajez femeie pentru casa de batrani in Troy Michigan. Tel: (586) 709-2142 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Doamna seriosa caut de lucru la curatenie sau ingrijire copii. Conduc masina, am acte, vorbesc engleza si am referinte bune. Ma puteti contacta la telefon (847) 674-2592. Maria. Lo... Citeste »
Casa de inchiriat langa scoala 3839 Howard, Skokie Tel: (312) 231-2771 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Femeie serioasa caut de lucru la o famile serioasa pentru ingrijit copii sau/or curatenie. De asemena pot lucra la curatenie pentru companie / office. Locuiesc in suburbii (aproape de Schaumburg)... Citeste »
For rent 2Bdrms @ $750/month & 3Bdrms @ $850/month at 3544 W. Dickens 1Bdrms @ $ 550/month & 2Bdrms @ $650/month & 3Bdrms @ $800/month at 3600 W. Franklin an D more at 5401 W. lemoyne 2Bdrms @ $800/month & 3Bdrms @ $1.150.00/ month at 5115 s. Drexel. Utilities such as: water & wa... Citeste »
Home Sweet Home angajeaza o femeie pentru ingrijire batrani, preferabil sa poata comunica in limba engleza. Pentru informatii sunati la (847) 797- 8646 CAUTARI LOCURI DE MUNCA  Sunt o doamna serioasa si iubesc mult, mult de tot copiii. Doresc sa ajut o familie iubitoare cu ingriji... Citeste »
Home Sweet Home angajeaza o femeie pentru ingrijire batrani, preferabil sa poata comunica in limba engleza. Pentru informatii sunati la (847) 797- 8646 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Caut job in orice domeniu. Master in management. Ma puteti contacta la (773) 794-2461 sau (312) 720-6948 Cau... Citeste »
Now Hiring! Customer Sevice Representative Well established company located in the NW side of Chicago is looking for a person to fill this position immediately. The ideal candidate must have a friendly & outgoing attitude, must be confident and be able to speak good English. Ability to speak spa... Citeste »
Home Sweet Home angajeaza o femeie pentru ingrijire batrani, preferabil sa poata comunica in limba engleza. Pentru informatii sunati la (847) 797- 8646 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Am 46 ani, acte in regula, engleza acceptabila, fara experienta, permis CDL A curat „safe driver“. Caut angaja... Citeste »
MAX FREIGHT Hiring!!! Owner operators serving USA & CANADA minimum average of $ 1.30 per mile or more paying in 2 days, no deposits, trailers available, fuel cards, available parking available at 1500 Shermer Rd., Suite # LL8 Northbrook, IL 60062 Tel: 847-480-7113 CAUTARI LOCURI DE M... Citeste »
INCHIRIERI DE APARTAMENTE IN CHICAGO 1 sau 2 dormitoare, complet renovate! DAN – (312) 375-8504- VARAN DEVELOPMENT CAUTARI LOCURI DE MUNCA Caut de lucru in orice domeniu, constructii, resta- urante, etc. Ma puteti contacta la nr.(773) 683-8428 sau puteti sa-mi scrieti pe: ghena_sergiu@mail... Citeste »
Ai obosit sa lupti cu traficul si vrei sa lucrezi de acasa? Ei bine, acum ai posibilitatea. Poti lucra, locui si inota, pe domeniul de 85m/l acri al unei frumoase ferme de curcani. Casa este total remodelata si gata de folosinta. Trebuie sa o vezi! Tel: (417) 793-2967 CAUTARI LOCURI DE MUNCA ... Citeste »
Now Hiring! Customer Sevice Representative Well established company located in the NW side of Chicago is looking for a person to fill this position immediately. The ideal candidate must have a friendly & outgoing attitude, must be confident and be able to speak good English. Ability to speak spa... Citeste »
Luxury Cafe situat la 5259 W. Montrose Ave, Chicago, IL angajeaza ospatara/barman Limba engleza necesara. Informatii la tel: (630) 802-6596 – Valentin CAUTARI LOCURI DE MUNCA Doamna de incredere sosita de curand din Romania caut baietel sau fetita de ingrijit la resedinta (live-in). A... Citeste »
CABINET DENTAR ULTRA MODERN in Skokie IL, cauta sa angajeze receptionera. Este necesara experienta in computere si comunicare cursiva in limba engleza. Pentru informatii va rugam sa sunati la (847) 329-7901 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Femeie serioasa, cu experienta de babysitter caut loc d... Citeste »
Tailor full or part time. Speak english, downtown location, quality menswear. Call Larry (708) 646-8100 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Cuplu de 30 si 35 ani, cautam job de caregivers live in sau out in orice stat. Putem sa incepem lucrul ASAP! Cei interesati ne pot contacta la numarul de tele... Citeste »
ANGAJAM COFETAR cu experienta minima pentru cofetaria cu produse romanesti Le patisserie din Skokie Tel: (773) 593-0909 sau (847) 675-7715 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Caut de lucru truck driver. Am ceva experienta (dar mai multa peste hotare) Tel. (224) 628-6735 Am 30 ani de experienta in cons... Citeste »
Camera de inchiriat in zona Des Plaines, aproape de expresul 294. Pretul $300 pe luna. Informatii: (312) 618-2000. CAUTARI LOCURI DE MUNCA Caut de lucru la curatenie. Am experienta 3 ani, nu am masina si nu conduc. Ma puteti contacta la numarul de tel. (773) 679- 1578.  Tanara, 28 ... Citeste »
Caut care giver sau cuplu pentru business de batrani, live in sau live out. Salariu si conditii bune. San Antonio, TX. Tel: (210) 878-5221 cautari locuri de munca Locuiesc in Chicago si caut de lucru ca sofer CDL. Tel (773) 808 -8650 Caut job de server in Highland Park in regiun... Citeste »
Elite Care Management, Inc Complete Home Care Services CNA’S Needed for Private Duty Home Care Excellent rates & benefits, Email resumes to:lwild@elitecaremanagement.com 568 S. Washington St. Naperville, IL 60540 Tel: (630) 548-9500 cautari locuri de munca Caut de lucru in orice ... Citeste »
Cabinet Dentar Ultra Modern in Skokie IL, cauta sa angajeze receptionera. Este necesara experienta in computere si comunicare cursiva in limba engleza. Pentru informatii va rugam sa sunati la (847) 329-7901 cautari locuri de munca Profesoara licentiata, cu o bogata experienta, ofer l... Citeste »
CNC COURSES Symbol Job Training, Inc. Machine Shop School (847) 674-1109 GRANTS AVAILABLE 8106 N. Ridgeway, Skokie, IL 60076 cautari locuri de munca Caut loc de munca, baby-sitter sau ingrijitre batrani, part-time, cu experienta in domeniu, numai in Chicago, sau suburbiile apropiate... Citeste »
Investeste in San Antonio Texas! Residential sau comercial, apartamente, locuinte. Oferim si servicii de management. Suna acum la (210) 275-9994 REMAX Real Estate Broker cautari locuri de munca Caut job in domeniul babysitting si/sau cleaning din 8 iunie. Am lucrat in invatamant, dec... Citeste »
HOME SWEET HOME angajeaza o femeie pentru ingrijire batrani, preferabil sa poata comunica in limba engleza. Pentru informatii sunati la (847) 797-8646 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Am experienta 20 de ani si execut lucrari: constructii noi, carpenter, remodeling, porch. Tel: (773) 31... Citeste »
Angajam loan officers (ofiter de imprumut) si branch manager, cu experienta in FHA si baza de clienti. Experienta minima 2 ani. Salariu plus comision. Sunati la Iani Varga Tel: (773) 744-9722 CAUTARI LOCURI DE MUNCA Caut de lucru la curatenie. Am experienta 3 ani, nu am masina si nu co... Citeste »
1 2
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net