Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite
PAGINA JURIDICA
fiogf49gjkf0d
In aceasta categorie veti gasi articole pe teme juridice cu privire la legislatia Statelor Unite sau a Romaniei, cautand sa raspunda problemelor pertinente in general romanilor ce traiesc in SUA.
 Dupa ani de agitatie si lobby pentru votul prin corepondenta, DOAR 1300 DE CERERI AU FOST DEPUSE de cetatenii romani din strainatate pentru a-si putea exercita acest nou dreptDoar un total de 1806 de cereri ale alegatorilor romani din strainatate de inscriere in Registrul electoral in vederea ... Citeste »
 Foto: Olav Sylte - Avocatul norvegian care este dat in judecata de Barnevernet pentru criticaDirectoratul Norvegian pentru Copii, Adolescenti si Afacerile de Familie (Budfir), s-a saturat de o reputatie rea si de increderea saraca acordat de societate. Prin urmare au decis sa culeaga orice art... Citeste »
Individual & Family Law:- Adoption- Guardianship- Home-school rights- Wills, Estate Planning and Probate- Residential Real Estate, Zoning and Ordinance Violations- Employment Law for Individuals- Consumer Protection- Religious Liberty Protection- State, Federal and Administrative LitigationCorpo... Citeste »
Orice persoana care are statut legal de rezident permanent poate aplica pentru obtinerea cetateniei americane. Criteriile care trebuie indeplinite sunt: continuitatea rezidentei (3 sau 5 ani in functie de caz), caracterul moral, cunoasterea limbii engleze , a istoriei si geografiei Statelor Unite al... Citeste »
Orice lege complexa da nastere la anumite mituri. In acest articol,“mit” se refera la o idee sau opinie gresita. Sa clarificam cateva mituri care circula despre legea falimentului (“bankruptcy”):1. MIT: Daca aplic pentru faliment nu imi voi gasi un serviciu. REALITATE: In statul Illinois exista o le... Citeste »
In ultimii ani pretul proprietatilor a scazut mult, afectand negativ pe proprietari. In general, valoarea casei sau a apartamentului a scazut sub valoarea imprumutului de la banca.  Totusi pentru unii proprietari scaderea preturilor poate fi un avantaj pentru ca le ofera posibilitatea sa scape ... Citeste »
Inainte de a decide sa depui o petitie pentru bankruptcy, trebuie sa intelegi ca exista doua tipuri de bankruptcy: „chapter 7“ si „chapter 13“. Fiecare tip de bankruptcy prezinta avantaje si dezavantaje.Daca aplici pentru „chapter 7“ toate datoriile tale sunt sterse, dar va trebui sa imparti bunuril... Citeste »
Ai cumparat o casa sau un apartament si nu mai poti plati imprumutul de la banca (mortgage). Rata a crescut foarte mult sau ti-ai pierdut locul de munca. Timpul trece, dobanda se aduna. Suma de plata devine tot mai mare. Ai incercat sa modifici imprumutul, dar nu ai reusit. Poate ca valoarea casei s... Citeste »
Un Interviu cu D-l Petre Costea Statele Unite RT: Domnule Costea, stim ca va pasioneaza valorile, in mod special valorile familiei si evolutia lor in contextul actual. Am dori sa ne spuneti care este, in opinia d-tra, miza valorilor, in alegerile din noiembrie in Statele Unite. PC: Valorile sun... Citeste »
Ministerul Afacerilor Externe Directia Purtator de Cuvant Aleea Modrogan nr.14 Bucuresti, 71274 Tel.: 319.21.93 Fax: 319.21.95 E-mail: presa@mae.ro 3 octombrie 2008 Declaratia purtatorului de cuvant al MAE, Cosmin Boiangiu, referitoare la desfasurarea alegerilor pentru Camera Deputa... Citeste »
Ambasada Romaniei – Washington D.C. 1607 23rd Street, NW Washington, D.C. 20008 Tel. (202) 232-3694; Fax (202) 232-4748 Web site: www.roembus.org; E-mail: office@roembus.org Precizari cu privire la depunerea candidaturilor independente din partea cetatenilor romani stabiliti in Statele... Citeste »
(Continuare din numarul trecut)Steven Bonica: Fiind roman-american as vrea sa-mi spuneti ce inseamna candidatura dumneavoastra si pozitia pentru care va luptati, ce semnificatie are ea pentru americanii de origine romana sau de oricare alta origine etnica?Tony Peraica: Judetul Cook (county) este un ... Citeste »
Continuare din numarul trecutSteven Bonica: Domnule Peraica, ce puteti sa ne spuneti noua americanilor de origine romana pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine campania pe care dumneavoastra o duceti pentru pozitia de Procuror Sef in statul Illinois?Tony Peraica: In ceea ce priveste biroul Procuror... Citeste »
candidat la postul de Procuror Sef in statul Illinois actualmente Comisar al Consiliului de Conducere al Judetului Cook (county) Candidatura avocatului de origine est-europeana Anthony (Tony) Peraica pentru postul de procuror sef in statul Illinois a castigat in ultimele luni atentia cetatenilor ... Citeste »
In acest articol nu voi discuta probleme juridice sau de immigrare in Statele Unite, ci voi impartasi impresiile mele din calatoria pe plaiurile mioritice din iunie anul acesta. Eu obisnuiesc sa imi vizitez parintii in fiecare an si petrec cu ei doua-trei saptamani, de obicei iarna. Ei bine, anul ac... Citeste »
In aeropoarte, porturi navale, in ferme, livezi, hoteluri, constructii si multe alte domenii vitale ale economiei americane, forta de munca „ilegala“ este indisponibila. De ce atunci, atatea obstacole in calea unei forme legale de a munci pe baza unui contract de munca?Cei mai multi lucratori strain... Citeste »
fiogf49gjkf0dInterviul ajustarii de statut - Intre realitate si legendaPentru inceput, o mica explicatie in ce consta un interviu in vederea ajustarii de statut.  Ajustarea de statut este obtinerea statutului de rezident permanent cand cererea se face odata ajunsi pe teritoriul American. Echiva... Citeste »
fiogf49gjkf0dIn articolul din editia precedenta a ziarului Romanian Tribune am discutat despre deportare, si am ajuns la cazurile de azil care au fost respinse de judecatorul de imigratie. Daca persoana in cauza a primit plecare voluntara, si nu a parasit teritoriul SUA, acest ordin se transforma au... Citeste »
fiogf49gjkf0dMulti dintre noi ar vrea sa isi invite rude sau prieteni sa ne viziteze in Statele Unite. Ce ar fi necesar pentru aceasta sunt: o scrisoare de invitatie prin care descriem motivul cererii de vizita (nu e necesar ceva complex) si prin care aratam ca avem intentia de a oferi casa si masa ... Citeste »
fiogf49gjkf0dSpre deosebire de Patriot Act, care a dobandit atentie din partea mass mediei, REAL ID ACT nu a fost discutat in presa. Acest Real ID act a fost refuzat o data cand a fost introdus singur in 2005, dar ulterior a fost introdus ca un atasament al bugetului Departamentului Apararii, adica ... Citeste »
fiogf49gjkf0dPagina Juridica este relansata in ziarul Romanian Tribune si este acum realizata de avocat Petra Micu. Articolul acestei editii lamureste problema actului de identitate mult discutat si controversat: Real ID. Ce este acesta si care sunt consecintele sale pentru imigranti? Cititi aceste ... Citeste »
fiogf49gjkf0dPetitie pentru schimbari legislative in scopul respectarii dreptului constitutional al cetatenilor romani aflati in afara granitelor Romaniei de a participa la vot Catre :- D-l Traian Basescu, Presedintele Romaniei - D-l  Calin Popescu Tariceanu, Prim  Ministru al Romanie... Citeste »
In ultimii ani pretul proprietatilor a scazut mult, afectand negativ pe proprietari. In general, valoarea casei sau a apartamentului a scazut sub valoarea imprumutului de la banca.  Totusi pentru unii proprietari scaderea preturilor poate fi un avantaj pentru ca le ofera posibilitatea s... Citeste »
1
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net