Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune - Ziarul românilor-americani editat la Chicago ??ISSN 1556-1135
Rolex own gem laboratories, experienced replica omega watches experts using the most advanced equipment control gem quality. These gems subsequently handed over to rolex daytona uk the company's internal stone setting masters, professional technology to enhance its natural luster. Rolex exclusive casting the insid,This new self-winding mechanical movement serves as masterpiece watches the pinnacle of watchmaking. This only has 14 patents movement, in precision, power reserve, shockproof, anti-magnetic, wear comfortable and reliable all respects is very good, perfect watches display of exquisite Rolex technology.
Tribune Romaneasca | Romanian Tribune
Tribuna Romaneasca | Romanian Tribune
An independent publication of:
Romanian-American Network Inc. (NFP-NGO)
The largest Romanian newspaper
in United States.
Ultima Editie Tiparita:
RomanianTribune - Prima Pagina - Editia 288
Din Editia Tiparita:
Newsletter:
Pentru a primi versiunea electronica a ziarului, introdu adresa de e-mail aici:
Aboneaza-te
Evenimente de la
inchiderea editiei tiparite
Ultimele Stiri de la
inchiderea editiei tiparite

Pusca semiautomata cu luneta de 7,62 mm

Aceasta arma este unul din produsele de succes ale industriei romane de armament pe piata internationala, fiind deseori intalnita in Irak.

Pusca semiautomata cu luneta (PSL) de calibru 7,62 mm este produsa incepand din 1970, la Fabrica de Arme Cugir SA si este unul din produsele foarte bine vandute pe piata mondiala ale industriei romanesti de armament. Astfel de pusti sunt deseori intalnite in Irak, iar simplitatea lor le face foarte usor de utilizat si de intretinut de catre soldati. Pusca este o varianta a celebrului AKM, fiind, la fel ca acesta, rezistenta la nisip si chiar la apa. Luneta pustii este si ea foarte usor de utilizat, estimarea tintei putand fi facuta foarte rapid si cu acuratete. Datorita acestei lunete, pusca poate fi utilizata cu succes in urma unei instructii rapide, pentru a atinge tinte mult mai indepartate decat pustile de aslat precum AKM sau AK-47.
Luneta PSL este fabricata la I.O.R. Bucuresti. Pusca are o lungime de 1.150 mm, iar cu baioneta ajunge la 1.300 mm. Greutatea sa este de 4,060 kg, plus luneta, care cantareste 0,575 kg. Pusca are o bataie maxima de 3.800 m si foc eficace la 800 m. Viteza initiala a glontului este de 825 m/s si cadenta de tragere practica de 10 lovituri/minut. Capacitatea incarcatorului este de 10 cartuse de calibrul 7,62 mm.

Laura Cernahoschi - Cotidianul


Trimite acest articol pe e-mail Tipareste acest articol
Cautare:
Gaseste un cuvant cheie folosind aceasta optiune:
Cauta in site
Pagina Principala | Despre Ziar | Publicitate | Programare Editii | Distributie | Abonamente | Redactie | Contact | Sponsori
© www.RomanianTribune.net